Alianţa PNL-PD anunţă că nu se implică într-o campanie negativă

Ziarul BURSA #Politică / 24 august 2004

Alianţa Dreptate şi Adevăr PNL-PD a decis, în urma şedinţei Consiliului Naţional de Coordonare de ieri, "să nu dea curs jocului murdar" iniţiat de partidul de guvernămînt şi să nu se implice în "dialogul înjositor pe care actuala putere încearcă să îl impună pe scena politică", a declarat luni, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvînt al Alianţei D.A., Călin Popescu Tăriceanu. Alianţa PNL-PD consideră că nici un partid nu are dreptul "să intoxice opinia publică cu atacuri triviale la adresa competitorilor politici", a spus Tăriceanu.

Potrivit domnului Tăriceanu, campania Alianţei D.A. se va baza pe prezentarea unor programe şi soluţii de dezvoltare a ţării, precum şi a măsurilor avute în vedere pentru depăşirea problemelor stringente ale României, cum ar fi eradicarea corupţiei, independenţa justiţiei, crearea unei economii de piaţă funcţionale, realizarea unei protecţii sociale solide.

Declaraţiile date publicităţii în ultimele zile de premierul Adrian Năstase şi de PSD "abundă în invective şi acuzaţii nefundamentate" la adresa liderilor Alianţei D.A., făcînd parte dintr-un tip de confruntare "departe de a fi civilizată şi democratică", a precizat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Rompres. În faţa atacurilor PSD, CNC al Alianţei PNL-PD consideră că răspunsul adecvat este chemarea în justiţie a celor care formulează astfel de acuzaţii "denigratoare şi calomnioase".

Referitor la declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu de ieri, Biroul de Presă al Partidului Social Democrat a precizat într-un comunicat de presă:

Partidul Social Democrat constată că Theodor Stolojan şi Traian Băsescu, împreună cu colaboratorii lor, au trăit un şoc atunci cînd au fost puşi în situaţia de a-şi asuma propriile afirmaţii făcute publice în ultima perioadă la adresa Guvernului şi a partidului de guvernămînt, afirmaţii preluate de mass-media. Acţiunile de intimidare, prin ameninţări cu intentarea unui proces, ating culmea ridicolului, deoarece liderii PNL şi PD vorbesc despre o acţiune în justiţie împotriva propriilor lor declaraţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb