ALINA GORGHIU: "Florin Cîţu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani"

S.B.
Politică / 11 august 2021

"Florin Cîţu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani"

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a comentat evenimentul din urmă cu 20 de ani, când premierul Florin Cîţu a fost amendat în SUA pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Ea a precizat că nu este întâmplător faptul că aceste informaţii apar acum, în preajma Congresului PNL şi acuză că "cineva e lipsit de fair-play", informează news.ro.

"Câţi nu au făcut greşeala asta în tinereţe? Regretabilă, desigur! Florin Cîţu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani. Nu e o întâmplare că apare tocmai acum, în preajma Congresului PNL. Cineva e lipsit de fair-play. Un astfel de episod mă face să cred că, până pe 25 septembrie, vor mai urma şi alte încercări de atac, din interior, la premier şi la membrii echipei care îl susţine pe Florin Cîţu. Important este că guvernarea responsabilă funcţionează şi că, după Congres, PNL va redeveni partidul în care respectul, meritocraţia şi valorile liberale vor fi respectate", a scris Alina Gorghiu, miercuri pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a precizat, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.

Preşedintele PNL Ludovic Orban nu ştia despre faptul că Florin Cîţu a condus sub influenţa alcoolului în SUA, nefiind informat în acest sens de către premier, au precizat, miercuri, surse apropiate liderului liberalilor, pentru News.ro. Potrivit acestora, Orban nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.

Opinia Cititorului ( 27 )

  1. E un condamnat onest Alinutza?

    1. Alinutzo. Tu stii cel mai bine cum este cu prostiile pe care unii le fac in tinerete nu.Esti mai tabacita decat o piele de bivol uscata. Kilometrajul tau,este dat peste cap de la prostii. Asa ca,vorbesti in cunostinta de cauza.!

      Nema caracter individual!!!!

      Postare care spune ADEVARUL, care te deranjeaza !

    Onest ar fi fost daca si-ar fi trecut in CV chestia aia. Acum, dupa ce informatia a devenit publica, nu mai poate fi vorba de onestitate ci de limitarea efectelor negative. Si, Alinuto, nu-i vorba de amenda platita ci de faptul ca a fost condamnat (si a executat!) doua zile de puscarie, adica e infractor, nu doar contravenient cum se prezinta el!

    Tuta asta de Gorghiu intreaba "cati nu au facut greseala asta". Cati? sau Catu?

    Eu nu am facut-o niciodata , nici prins, nici altfel. Auzi bai toanta?

    Apoi, in al doilea rand, Catu nu a explicat onest. A fost intrebat de multe ori in cariera lui din ultimii ani despre activitatea din SUA, despre facultate, despre studii, despre ce a facut acolo. In afara de scoala, pe care NU A FACUT-o, cineva si-ar aduce aminte de DOUA ZILE DE PARNAIE. De ce nu a spus? 

    1. Pentru ca este o prostie, un nimic. Tontule! Bai!

      Adica sa fii PENAL este o prostie ,terfelistule sau nu mai conteaza "fara penali in functii publice"

      Imbecilule, mai puscariasule. Urasc soferii beti care sunt potential criminali. Asta aperi tu, un gunoi la fel ca tine. Un criminal.

      Esti IDIOT !

    1.a fost santajabil ?

    2.poate fi membru al guvernului având o condamnare penala?

    3.este un model intr-o tara unde alcool la volan e o problemă? 

    nu -ti este rusine tuto ? asta-i onestitate sa tii ascunsa o infractiune ? n-ai scapat ocazia sa mai arati o data cat esti de proasta ! la gunoi ai sa ajungi si tu chiar daca slugarnicia ta este maxima !

    dar daca toti care l-au parasit pe orban pentru catu , isi iau desagile , si se intorc la orban , nu mori de ras ?

    la 20 si ceva de ani bei niste beri si urci la volan ...

    mare chestie!  

    se intampla zilnic si pe toate drumurile in Romania!  

    Doar atat i-au gasit dusmanii lui Florin?  

    M-am linistit! E curat!  

    Daca atata i-au gasit ca a baut si a condus acum ...20 de ani si a facut 2 zile de puscarie in SUA (unde faci puscarie din orice pt ca e un business acolo puscaria) ...eu sunt ok cu el, e curat!  

    1. Se numeste infractor. Avea 29 de ani. Este o chestie destul de nasoala. Cand veo nu a stiut care este aria cercului, v-au iesit ochii din orbite de ura, cea mai rea chestie. Dobitocul asta la care te inchini nu stie cat costa o paine dar stie ca oamenii traiesc mai bine, wow. Curat nu este pana nu explica cum e cu: padurile pe care a pus mana, cum a facut liceul, cine a platit costurile in SUA, cum a fost cu ING, cat a furat din banii imprumutati. Mai sunt dar nu vreau sa-ti depaseasca 'capacitatea'

      Multe prostii se fac la tinerete, de acord.

      Dar, ca infractor penal ce este, sa vii apoi si sa-i faci teroristi pe cei care cuteza sa puna intrebari referitoare la vaccinurile anti-COVID este deplasat, ca sa nu zic imoral sau ilegal, nu crezi? 

      a vorbit gura fara el, da-l in puii mei

      eu ma uit la fapte = in Romania suntem mult mai aproape de normalitatea pre-covid decat marea majoritate a tarilor din lume 

      asta conteaza enorm pentru mine.  

      vreti sa vedeti cum arata Romania cu sclavul OMS Rafila la mansa Romaniei ca prim-ministru ? sau cu Cercel? NU, NU VRETI! VOM AJUNGE LAGAR SANITAR NAZIST CU RAFILA CA PRIM-MINISTRU!  

      Esti tare nesimtit, mai prostule. Cretinule care nu intelegi crimele pe care soferii bauti le fac la volan. Esti un puturos.

      Ce tinerete, bai prostilor. 29 de ani este tinerete? Cretinilor.

      Aflati ca asta nu este tinere, nu era la 18-20 de ani. Era la 30 de ani. Boilor. 

      da, dar cand tragi pe nas si te urci la carma unui guvern cum se numeste ?

      normalitate!? 

      sau

      firesc!? 

    Normal ca Alinutza a sarit imediat in apararea lui Cuţulache! Doar si ea facea prostii(evident, de alt tip) acum 20 de ani!

    ALINTA,

    POVESTEA CU SUA ESTE UN FLEAC REDOBANDIREA UNOR HA DE PADURI "MOSTENITE" CE ESTE? 

    Daca se stia de aceasta pata rusinoasa pe care a ascuns-o, premier ar fi fost altcineva. Si atunci, a fost si este Catu onest?

    Dar tu esti onesta cand incerci sa ne aburesti.

    Sunteti amandoi lipsiti de onestitate. 

    1. ATATA SCANDAL , CA SARMANUL OM, A BAUT SI EL , 2 - 3 PAHARE !!! CE MARE SCOFALA ??? ASEARA LA POSTUL REALITATEA TV , DE LA ORA 18.00 , A APARUT O FEMEIE CU FATA SCHIMONOSITA DE URA , CARE DESPICA FIRUL IN 4 , SI AL FACEA PE '''''' CUTULACHE '''''', CUM AI ZICETI VOI , IN FEL SI CHIP !!! DAR PE EA , DE CE NU SE VEDE ??? CAND ERA TANARA SI SE STRECURA PRIN TUFISURILE DE LA GARA DE EST , CU 3 - 4 BARBATI , CUM ERA ??? SE ZGUDUIE SI ACUM , TUFISURILE ALEA , CE STITI VOI ??? PROBLEMA ESTE , C-A '''''' UITAT ''''''', MITITICA , CE S-A INTAMPLAT ACOLO !!! CAND A PLECAT , I-A LASAT PE AIA , LESINATI !!! EA VORBESTE ??? A BAUT SI MITITELUL , CATEVA GURI DE NU STIU CE !!! ACUMA CE FACEM , AL SPANZURAM ???

      Cateva sticle baute e treaba lui. Dar sa tragi pe nas si sa te urci la volan e infractiune. Atunci a fost prins si condamnat iar acum e treaba noastra deoarece o persoana condamnata nu poate fi potrivit legilor din tara noastra ministru si cu atat mai mult premier. Nu banalizati ca maine il aveti si pe Dragnea premier. Sarmanul ala ce a facut? A dat de lucru la niste oamneni. Cine n-ar face asta?

      Nesimtitule. Puscarie iei pentru pahare mari de multa tarie. Nu bericica.

      Prost nesimtit ce esti care il aperi si pe Manole securistul. 

      În urma unei solicitări din partea unei televiziuni, ORNISS (Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat) a refuzat să dea detalii despre situația în care se află Florin Cîțu după descoperirea arestării sale în SUA, motivând că astfel de informații sunt clasificate, potrivit Ziarului Național.

      Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob afirmă însă că ORNISS nu are ce fapte să-i secretizeze lui Cîțu, pentru că, senator și ministru fiind, nu a avut nevoie de certificatul lor. De asemenea, BTI demonstrează că fapta actualului premier a fost penală și nu contravențională, ceea ce îl face pe Florin Cîțu prim ministru aflat în funcție ilegal, potrivit legii. 

      Avocatul Gheorghe Piperea a arătat ieri că Legea 90/2001 - Art. 2, stipulează: 

      „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției”. 

      Totodată, St iriSuceava.net a anunțat că a descoperit ceva valoros în arhivele publicațiilor din Statele Unite, și anume o relatare a ziarului local The Aimes Tribune, din 4 decembrie, despre arestarea în statul american Iowa a lui Florin Cîțu, care la acea vreme avea 28 de ani și se afla la studii în SUA în urma unei sponsorizări misterioase, nici astăzi elucidate. 

      Iată relatarea ziarului local The Ames Tribune, din 4 decembrie 2000, prezentată și de Ziarul Național: 

      Traducerea: 

      „De cembrie 3 :Conducere în stare de intoxicare (cu alcool sau un drog - Nota Redacției), Elwood Drive cu Lincoln Way (raportat la ora 2:11 dimineața). În timpul unui control de rutină, conducătorul auto a fost găsit sub influența alcoolului. Arestat și condamnat pentru conducerea în stare de intoxicare a fost Florin Vasile Cîțu, în vârstă de 28 de ani, de pe strada 600 Sqaw Creek Drive”. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb