Alina Gorghiu nu este interesată de Primăria Capitalei

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 11 septembrie 2015

Alina Gorghiu nu este interesată de Primăria Capitalei

Scorul în meciul depunerilor şi refuzurilor candidaturilor pentru Primăria Capitalei este 2-2. Doi domni, Remus Cernea şi Nicuşor Dan, au intrat neoficial în competiţie, două doamne, Elena Udrea şi Alina Gorghiu, au refuzat. Spre deosebire de Elena Udrea, Alina Gorghiu a adus cu totul alte argumente, într-o intervenţie la TV, pentru faptul că nu este interesată de acest post: " Nu aş ezita să spun public dacă mi-aş dori să candidez la această funcţie. Cred însă că bătălia pentru Capitală înseamnă o campanie foarte serioasă în interiorul PNL. Nu mi-am pus problema să candidez pentru Primăria Generală, dar colegi de-ai mei foarte bine pregătiţi, vorbeaţi de Ludovic Orban, vi-l reamintesc pe Cristian Buşoi, pe domnul Petre Roman, s-au înscris în această competiţie internă. "Situaţia Primăriei Generale este deplorabilă, este aproape în incapacitate de plăţi. Sunt companii în subordinea Primăriei care sunt într-o criză fără precedent."

Gorghiu a ţinut să precizeze că Primăria Generală îl are încă primar pe Sorin Oprescu, aşa că nu se poate vorbi de un interimat până nu se va cunoaşte situaţia juridică a acestuia. În ceea ce priveşte poziţia PNL referitoare la preluarea conducerii de către viceprimarul Cornel Pieptea, copreşedinta PNL a menţionat că acest aspect va fi prezentat la momentul în care postul de primar general va fi vacant: " PNL îşi va asuma o poziţie în momentul în care acest post va fi vacant. Pe logica legii, evident, unul dintre cei doi viceprimari va ocupa această poziţie. Veţi afla de la PNL dacă îşi asumă poziţia de primar interimar în momentul la care vom şti dacă postul este vacant sau nu. Ar fi nu doar prematur, dar e uşor obscen să vorbesc despre ocuparea unei poziţii care nu e liberă în acest moment".

Campania internă din PNL, în urma căreia vor fi desemnaţi toţi candidaţii pentru alegerile locale, va fi urmărită atent de către cei doi copreşedinţi ai partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Felicitari Maestrului Lucian Isar pentru Cea mai Inteligenta Alegere...

    Haideti s-o recunoastem deschis : Alina Gorghiu este absolut Splendida, cu 10 clase peste toate din politica, foste blonde sau actuale... 

    Vorba cantecului : "Nu stie ea pre multe dar e Frumoaaaasa Foc" !

    Stampila pe Alina negresit :) ! 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb