Allview a livrat peste 3,4 MW de proiecte fotovoltaice pentru IMM-uri în ultimul trimestru al anului 2023

F.D.
Piaţa de Capital / 19 ianuarie

Allview a livrat peste 3,4 MW de proiecte fotovoltaice pentru IMM-uri în ultimul trimestru al anului 2023

Visual Fan a inaugurat recent noi centrale fotovoltaice, cu o capacitate însumată de peste 3,4 MW. Acestea au fost finanţate din fonduri europene pentru IMM-uri şi finalizate în ultimul trimestru al anului 2023. Allview Industry-IMM a fost motorul acestei realizări, furnizând expertiză de top în consultanţă, proiectare, achiziţie şi execuţie, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, centralele fotovoltaice, instalate atât pe acoperişuri cât şi direct pe sol, reprezintă o investiţie semnificativă pentru viitor, aducând promisiunea de economii de peste 11 milioane de euro în următorii 20 de ani, în cazul utilizării integrale a energiei produse pentru autoconsum. În plus, au potenţialul de a reduce amprenta de carbon cu aproximativ 30.000 de tone de CO2, în aceeaşi perioadă.

Lucian Peticilă, CEO Visual Fan, a subliniat: "Proiectele din ultimul an ne-au ajutat să depăşim obiectivele stabilite, iar 2024 se anunţă a fi un an cu un potenţial mare pentru divizia noastră de fotovoltaice."

Printre cele mai importante proiecte puse recent în funcţiune se numără:

Proiectul Ena Wood din Prahova: Centrala fotovoltaică de 399 kW include invertoare Huawei şi 700 de panouri de 570 W, montate câte două în mod portret pe o structură de susţinere fabricată din oţel zincat.

Proiectul Izvorul Muntelui din Bicaz: Sistemul fotovoltaic de 396 kW, montat pe acoperişul clădirii, este alcătuit din 690 de panouri fotovoltaice Tyre-1 de 575 W şi invertoare Huawei.

Proiectul Binalia din Arad: Sistemul fotovoltaic de 302 kW, montat pe acoperişul înclinat şi pe cel plan ale clădirilor companiei, include 543 de panouri fotovoltaice de 555 W şi 3 invertoare, asigurând un mix optim de performanţă şi durabilitate.

Proiectul din Biharia, Bihor: Panourile fotovoltaice Allview ale centralei fotovoltaice de 275,6 kW au fost montate pe acoperişul de tablă al clădirii folosind sisteme speciale de prindere, care asigură stabilitate şi rezistenţă în orice condiţii meteo.

Proiectul Panifcom din Botoşani: Sistemul fotovoltaic de 130 kW, montat la sol pe o structură din beton armat care nu a necesitat perforarea solului, beneficiază de 237 de panouri Allview de 550 kW, aducând un aport semnificativ la producţia de energie verde.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb