Allview X6 Xtreme inspirat din viitor

D.D.
Lifestyle #Gadget / 18 aprilie 2019

Allview X6 Xtreme inspirat din viitor

Allview lansează flagshipul Soul X6 Xtreme, un terminal care îmbină inovaţia tehnologică cu dorinţele clienţilor şi care utilizează inteligenţa artificială pentru experienţe memorabile.

Lucian Peticilă, fondatorul Allview, explică: "Allview se va concentra să furnizeze, prin gama Soul, flagship-uri care integrează tehnologii de ultimă generaţie şi design futurist, aducând tinerilor bucuria oferită de «performanţe puternice» şi «frumuseţe», la preţuri accesibile. Soul X6 Xtreme îmbină mai multe concepte revoluţionare care modifică radical modul de interacţiune al utilizatorului cu terminalul. Trio-ul: --full view AMOLED display, pop-up selfie camera şi In-Display Fingerprint-- îi conferă lui X6 Xtreme complexitatea inspiraţiei tehnologice alături de ergonomie şi uşurinţă în utilizare".

Cu display-ul uimitor AMOLED FullHD+, full view, de 6.4", neîntrerupt de integrarea camerei, experienţa de vizualizare este completă. Ratele de contrast superioare, culorile intense şi consumul minim de energie oferă o nouă perspectivă a imaginii. Display-ul integrează senzorul de amprentă, deblocarea terminalului devenind mai facilă şi mai rapidă ca oricând.

Experienţa fotografică este reinterpretată, datorită utilizării inteligenţei artificiale şi noii tehnologii Imagiq by Mediatek, care facilitează realizarea de fotografii spectaculoase, chiar şi pe timp de noapte sau în condiţii de luminozitate scăzută. Fiecare detaliu este clar definit cu funcţia Super Foto, prin intermediul camerei de 16MP AF f/1.8 Sony, capabilă de capturi cu rezoluţie de până la 90 de megapixeli, cu ajutorul AI.

Utilizatorul are la dispoziţie o camera frontală revoluţionară de tip pop-up, cu wide angle şi un sistem inovativ de accesare, pentru a surprinde selfie-uri remarcabile. Camera motorizată este garantată pentru 50.000 de acţionări şi are un sistem electronic de protecţie care se activează în situaţii neprevăzute.

Camerele telefonului sunt dezvoltate împreună cu ArcSoft, unul dintre liderii în domeniul integrării Inteligenţei Artificiale în funcţiile foto. Reglajele sunt relizate automat la recunoaşterea scenelor foto, iar capabilităţile de înfrumuseţare prin Face Beauty sunt îmbunătăţite faţă de terminalele anterioare.

X6 Xtreme încorporează un procesor Helio P70, octa-core tactat la 2.1GHz cu AI, o soluţie de ultimă generaţie, capabilă de performanţe sporite cu 30% faţă de generaţia anterioară. Saltul de performanţă este vizibil la utilizarea camerelor, în experienţa de gaming, în eficienţa de economisire a bateriei, dar şi în managementul optim al temperaturii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb