GAMA DE TELEVIZOARE 2019 Procesorul de imagine P5 şi sistem de operare Android Pie

O.D.
Lifestyle #Gadget / 1 februarie 2019

Procesorul de imagine P5 şi sistem de operare Android Pie

Principalele puncte forte ale noii game de gamei de televizoare lansate anul acesta de Philips sunt procesorul de imagine P5, sistemul de operare Android Pie, sistemul de sunet Bowers & Wilkins, Dolby Vision & Dolby Atmos şi asistentul digital Alexa.

Conform producătorilor: rama subţire neagră, rama inferioară şi suporturi din oţel lustruit, realizate în colaborare cu designer-ul Georg Jensen arată rafinamentul modelului Philips 9104. Acesta dispune de o tehnologie WCG Nano cell UHD care evidenţiază culorile şi de procesorul de imagine P5 Perfect Picture Engine. Tehnologia Ambilight pe trei laturi este capabilă să îmbunătăţească şi mai mult vibraţia de culoare şi raportul de contrast creând o experienţă de vizionare chiar mai captivantă decât cea disponibilă anterior. Pe noul model sunt integrate HDR10+ şi HLG care ajută la calitate imaginii, un sistem de sunet 2.1 de 25W. Philips TV a anunţat atuurile noii game TV 2019: mai multe modele OLED, un procesor de imagine P5 mai puternic, de a treia generaţie, sistemul Bowers & Wilkins integrat mai multor modele. În plus, ultima versiune a sistemului de operare Android, Pie (9), va putea fi experimentată pe televizoarele Philips TV cu Android iar asistentul digital Alexa este încorporat pe platforma Philips Saphi Smart TV. Tehnologiile de sunet Dolby Vision şi Dolby Atmos au fost incluse în mai mult de 90% din modelele din gama 2019.

TP Vision este un jucător cheie în domeniul produselor electronice de consum pe segmentul divertismentului digital audio-vizual, la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific) şi produselor audio Philips (în întreaga lume). Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate, fiind deţinătorul exclusiv al licenţei de brand pentru televizoarele Philips pentru ţările menţionate mai sus şi pentru produsele audio Philips la nivel global.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb