Ambasadorul SUA, Mark H. Gitenstein: Încurajăm persoanele respinse să solicite din nou viză doar dacă situaţia lor s-a schimbat pozitiv

F. A.
Politică / 7 aprilie 2010

"Aş vrea să vorbesc pe scurt şi despre refuzul vizei. Aşa cum am precizat, 26.000 de români au primit vize temporare pentru SUA anul trecut, reprezentând circa 75% dintre solicitanţi. Este un procent bun, dar este adevărat că nu toţi cei care solicită o viză temporară îndeplinesc criteriile necesare acordării vizei.

Acesta este întotdeauna un subiect sensibil şi înţelegem de ce. Una dintre cele mai delicate întrebări pe această temă este următoarea: solicitantul respins ar trebui să solicite din nou viza? Conform legii americane a imigrării, persoanele refuzate pot solicita din nou viza de câte ori doresc, dar noi le sfătuim ferm să nu facă acest lucru. Ştim însă că situaţia unei persoane se poate schimba. Încurajăm persoanele să solicite din nou viza doar dacă şi atunci când situaţia lor a înregistrat schimbări considerabile şi pozitive", a declarat azi Ambasadorul SUA, Mark H. Gitenstein, cu ocazia lansării campaniei de informare privind vizele SUA.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Traiesc cea mai TRISTA perioada din viata mea. Am fost respinsi eu, sotul si fiul nostru, in baza Sectiunii 214(b) din Legea Americana la solicitarea unei vize temporare in scop turistic. Visul nostru de a ne vizita rudele si impreuna cu acestia , Las Vegas-ul, coasta Pacificului , Los Angeles si San Diego, s-a naruit intr-o clipa. O mare pierdere pentru sufletul nostru, caci ne doream enorm de mult si chiar pentru stradaniile si eforturile de a strange banutii timp de 2 ani, spre a ne putea finanta si oferii vacanta visurilor noastre timp de doua saptamani. Pacat, mare pacat! La primirea vestii am simtit cum pamantul imi fuge de sub picioare, creierul imi "ingheata", si totul se prabuseste precum un castel de nisip. Multumesc, oricum pentru operativitatea impecabila si sper sa am puterea de a incerca din nou fara temerea ca vom trece prin acelas cosmar Oare avem sansa reusitei de a obtine viza pentru a putea indeplinii visul vacantei mult dorite?

    Oare vom reusii? Cum anume? Aveti un sfat sau o solutie pentru noi? 

    Multumesc, cu deosebita stima! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb