Amway a investit în ultimii ani 369.000 dolari în cursuri de instruire

A.C.
Comunicate de presă / 9 mai 2014

În ultimii trei ani, compania de vânzări directe Amway a investit suma de 369.000 de dolari în cursurile de instruire pentru Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi oferite de Academia Amway din România.

"Fondată în 2009, Academia Amway susţine Întreprinzătorii Privaţi prin oferirea de cursuri exclusive pentru a-şi dezvolta afacerea cu success", se arată în comunicat.

Academia Amway este prezentă în 26 de ţări şi oferă cursuri în 25 de limbi. În 2013, peste 500.000 de Întreprinzători Privaţi Autorizaţi s-au pregătit în cadrul Academiei Amway, din Europa.

La cursurile Academiei Amway s-a înregistrat un număr de peste 28.000 de cursanţi care au participat la cele 368 de seminarii oferite. Începând cu 2013, Amway şi-a schimbat strategia investind în cursuri de instruire a trainerilor - Amway Academy Programme. În ultimii trei ani investiţia totală atinge suma de 369.000 dolari, sumă exclusiv folosită pentru Academia Amway din România.

Ioana Enache, General Manager Amway România este citată în document: "Succesul afacerii noastre este datorat angajaţilor noştri şi Întreprinzătorilor Privaţi, pe care îi susţinem pentru a-şi dezvolta pontenţialul la maxim. Întreprinzătorilor Privaţi Amway le oferim cursuri gratuite în vederea dezvoltării abilităţilor necesare pentru un viitor profesional mai bun. Noi investim în instrumente de business şi în tehnologie, deoarece dorim ca, clienţii noştri să beneficieze atât de produse de cea mai bună calitate, cât şi de sfaturi avizate, adaptate nevoilor lor. Astfel, bugetul alocat pentru cursuri în 2014 se ridică la 160.000 de dolari, pentru România şi Bulgaria, noua noastră piaţă".

Academia Amway oferă Întreprinzătorilor Privaţi Autorizaţi activităţi practice şi cursuri de dezvoltare personală pe diverse subiecte, precum: comunicare, leadership coaching, vânzări. Cursurile online predate de către experţii Amway includ: cursuri de instruire în direct şi dialog online, înregistrări şi cursuri online.

"Toate cursurile sunt: Flexibile - studiu unde doreşti, Individuale - studiu independent, Disponibil oricând - studiu oricând doreşti şi Eficiente - economie de timp şi cheltuieli pentru călătorie, fără a rata un curs important, având posibilitatea studiului timp de 24 de ore din 7 zile. Acestea pot dura între 1 şi 2 ore (curs online), şi ajung până la o durată de instruire de 8 luni, cu un număr de 4 sesiuni a câte 8 ore fiecare. În Europa, peste 100 de formatori muncesc în cadrul Academiei Amway, unii fiind angajaţi, alţii functionând în regim liber", se mai arată în comunicat.

În România cele mai căutate cursuri sunt cele de: înfrumuseţare, nutriţie şi îngrijirea căminului. Cursurile pot fi frecventate de către Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi la centrele Amway din Bucureşti şi din următoarele oraşe din ţară: Cluj, Iaşi, Constanţa şi Râmnicu Vâlcea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb