Ana Birchall, la cea de-a XXVI-a ediţie a Forumului Economic desfăşurat în Polonia

Andrei Stan
Politică / 5 septembrie 2016

Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, va participa, în perioada 6-8 septembrie, la lucrările celei de-a XXVI ediţii a Forumului Economic, organizat în localitatea Krynica-Zdroj din Polonia, unde va susţine o alocuţiune în cadrul sesiunii intitulate "Pentru cine bat clopotele? Statele Unite ale Europei - dorinţă sau scenariu real?".

De asemenea, în prima parte a evenimentului, Ana Birchall va participa şi la Forumul economic al tinerilor lideri, la care sunt invitaţi şi laureaţii premiului Nobel, Reinhard Selten şi Lech Wa³êsa şi prim-ministrul Poloniei, doamna Beata Szyd³o, în cadrul căruia va susţine o alocuţiune în sesiunea intitulată "Europa în următorul deceniu. Vocea tinerilor lideri", se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

"În actualul context complicat la nivelul Uniunii Europene şi în regiunea noastră, marcat de existenţa simultană a numeroase provocări complexe şi riscuri interne şi externe, este cu atât mai importantă contribuţia fiecărui stat membru, inclusiv la nivel parlamentar, pentru o reflecţie aprofundată cu privire la viitorul proiectului european. UE rămâne un cadru comun de acţiune, un proiect conceput pentru pace, securitate şi prosperitate, atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, iar proiectul european trebuie să meargă mai departe. Este datoria noastră, a liderilor europeni de astăzi, să transmitem viitoarelor generaţii nu doar valorile şi principiile democratice pe care a fost construit edificiul european, ci şi un proiect european solid, bazat pe unitate, coeziune şi solidaritate", a declarat Ana Birchall, înaintea plecării în Polonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb