Analiză Freedom24: 5 acţiuni americane subevaluate pe care investitorii români ar trebui să le urmărească

R.S.
Internaţional / 9 octombrie

Analiză Freedom24: 5 acţiuni americane subevaluate pe care investitorii români ar trebui să le urmărească

Bursa din SUA oferă o oportunitate unică de investiţie în acţiuni subevaluate care, în prezent, se tranzacţionează sub valoarea lor reală. Aceste acţiuni au un potenţial ridicat de creştere şi pot genera randamente atractive. Analiştii de la Freedom24, platforma de tranzacţionare care oferă acces la cele mai mari burse internaţionale, recomandă investitorilor români 5 acţiuni promiţătoare pentru diversificarea portofoliului, conform unui comunicat transmis redacţiei.

1. Adobe Inc. (ADBE)

Adobe este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii digitale la nivel global, cunoscut pentru produse emblematice precum Adobe Creative Cloud şi Adobe Experience Cloud.

Evaluare: Raportul dintre preţul actual şi valoarea corectă a acţiunilor Adobe este de 0,80, ceea ce indică faptul că acestea se tranzacţionează sub valoarea lor reală. Această subevaluare este rezultatul unei dinamici temporare a pieţei, mai degrabă decât al unei scăderi a performanţelor companiei.

Perspective de creştere: Adobe are potenţial de creştere pe termen lung, susţinut de transformarea digitală globală şi de cererea în creştere pentru soluţii digitale de creaţie şi marketing. Investiţiile strategice ale companiei în inteligenţa artificială şi tehnologiile cloud consolidează aceste perspective.

2. Comcast Corporation (CMCSA)

Comcast este un jucător important în domeniul internetului de mare viteză, televiziunii prin cablu şi divertismentului, operând prin diviziile sale Comcast Cable şi NBCUniversal.

Evaluare: La momentul actual, acţiunile Comcast au un raport preţ/valoare de 0,70, ceea ce sugerează un potenţial semnificativ de creştere. Compania are fundamente solide, evidenţiate printr-un randament ridicat al dividendelor şi o poziţie dominantă în industria serviciilor de internet.

Perspective de creştere: În prezent, Comcast se concentrează pe extinderea segmentului de internet de mare viteză. Pe măsură ce compania depăşeşte provocările operaţionale şi îşi adaptează strategia la tendinţele din industrie, aceasta devine o oportunitate atractivă pentru investitori.

3. Johnson & Johnson (JNJ)

Johnson & Johnson este un lider global în domeniul sănătăţii, cu un portofoliu diversificat care cuprinde produse farmaceutice, de sănătate şi dispozitive medicale. În ciuda provocărilor juridice actuale, compania are o bază operaţională solidă.

Evaluare: Acţiunile se tranzacţionează la un raport preţ/valoare de aproximativ 0,75, ceea ce indică o subevaluare în raport cu valoarea corectă. Nivelul actual al preţului acţiunilor oferă o oportunitate de investiţie pe termen lung.

Perspective de creştere: Rezolvarea problemelor juridice ale J&J ar putea restabili încrederea investitorilor şi ar putea determina creşterea preţului acţiunilor. Portofoliul vast de produse inovatoare al companiei împreună cu investiţiile continue în tehnologia medicală susţin traiectoria sa de creştere.

4. Albemarle Corporation (ALB)

Albemarle este un jucător de top în industria chimică, recunoscut în special pentru producţia de compuşi de litiu, esenţiali în fabricarea bateriilor pentru vehicule electrice.

Evaluare: În contextul actual, compania oferă o oportunitate de investiţie atractivă, având un raport preţ/valoare justă de doar 0,35, ceea ce semnalează o subevaluare semnificativă a acţiunilor sale.

Perspective de creştere: Strategiile de investiţii ale Albemarle se concentrează în principal pe extinderea producţiei de litiu. Aceste planuri de extindere consolidează perspectivele companiei, care este bine poziţionată să valorifice cererea în creştere pentru vehicule electrice şi tranziţia globală către surse de energie curate şi sustenabile.

5. Compania Kraft Heinz (KHC)

Kraft Heinz este un jucător important în industria alimentară şi a băuturilor, cunoscut pentru portofoliul său de mărci emblematice.

Evaluare: Raportul preţ/valoare justă de 0,68 al acţiunilor indică o subevaluare în raport cu potenţialul companiei.

Perspective de creştere: Kraft Heinz continuă să investească în inovarea produselor şi în iniţiative strategice pentru a răspunde nevoilor consumatorilor. Aceste eforturi, combinate cu portofoliul său puternic de mărci, au posibilitatea de a consolida semnificativ perspectivele de creştere pe termen lung ale companiei.

Platforma de tranzacţionare Freedom24 s-a dezvoltat rapid, ajungând la 300.000 de clienţi în toată Europa. Tehnologia avansată şi serviciile de înaltă calitate oferite de Freedom24 i-au adus premii recunoscute în industrie. În 2024, platforma a fost desemnată "Best Multi-Product Broker" în Italia şi "Best ETF Broker" în Portugalia de către comunitatea financiară globală Rankia Awards. De asemenea, pentru doi ani la rând, în 2022 şi 2023, Freedom24 a primit cea mai importantă distincţie profesională din Germania, Medalia de Aur Service Champion, acordată de Ziarul german Die Welt.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb