ANALIZĂ GLOBAL CITY BUSINESS PARK: Accesibilitatea şi locurile de parcare - pe lista de criterii pentru alegerea unui spaţiu de birouri

F.A.
Comunicate de presă / 15 octombrie 2013

Existenţa luminii naturale, posibilităţile de parcare şi proximitatea faţă de mijloacele de transport în comun sunt unele dintre cele mai importante aspecte de care ţin cont companiile atunci când sunt în căutarea unui spaţiu de birouri, potrivit unei analize recente realizată de Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucureştiului deţinut de fondul de investiţii Global Finance.

Astfel, potrivit reprezentanţilor Global City Business Park, companiile caută un spaţiu de birouri uşor de personalizat, ce poate fi adaptat nevoilor lor specifice de business, atât în ceea ce priveşte locaţia, cât şi facilităţile puse la dispoziţie, se arată într-un comunicat de presă.

Printre cele mai importante aspecte care influenţează alegerea unei spaţiu de birouri, pe lângă preferinţa pentru anumite locaţii, se numără şi posibilitatea de compartimentare a spaţiului în funcţie de nevoi, accesul la lumina naturală şi accesul la mijloacele de transport în comun. Facilităţile prezente în cadrul clădirii sunt şi ele foarte importante, companiile dorindu-şi să vină în sprijinul angajaţilor. Astfel, sucursalele bancare, farmaciile, magazinele şi restaurantele aflate în cadrul complexurilor de birouri sau în imediata lor vecinătate reprezintă un avantaj, potrivit sursei citate.

"În ceea ce priveşte design-ul birourilor, în ultimii ani, majoritatea companiilor, în special cele multinaţionale, au optat pentru cele de tip open space, acest lucru asigurându-le o planificare mai eficientă a spaţiului şi, de asemenea, o comunicare mai bună între departamente. Mai mult, tot în rândul multinaţionalelor, a luat amploare şi conceptul biroului de tip "hot desk", sistem foarte flexibil care nu presupune un spaţiu de lucru stabil pentru fiecare angajat în parte, acesta având posibilitatea de a-şi schimba biroul în funcţie de tipul de activităţi pe care le desfăşoară", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb