Analiza realizată în Israel despre vaccinului anti-covid ridică semne de întrebare cu privire la strategia Regatului Unit

J.P.
Internaţional / 20 ianuarie 2021

Analiza realizată în Israel despre vaccinului anti-covid ridică semne de întrebare cu privire la strategia Regatului Unit

Oamenii de ştiinţă din Israel au studiat datele preliminare de la 200.000 de persoane vaccinate. Prima analiză reală a vaccinului coronavirus Pfizer / BioNTech sugerează că acesta se potriveşte cu performanţele sale din studiile clinice, dar ridică întrebări serioase cu privire la decizia Regatului Unit de a amâna a doua doză, conform news.sky.com.

Oamenii de ştiinţă din Israel - care conduc cursa de vaccinare COVID-19 - au declarat pentru Sky News că sunt "foarte plini de speranţă" după ce au studiat datele preliminare de la 200.000 de persoane vaccinate.

Profesorul Ran Balicer este medic, epidemiolog şi director în inovaţie pentru Clalit, cel mai mare furnizor de servicii medicale din Israel. De asemenea, este consilier al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

"Am comparat 200.000 de persoane cu vârsta peste 60 de ani care au fost vaccinate. Am luat un grup de comparaţie de 200.000 de persoane, de aceeaşi vârstă, nevaccinate", a spus prof. Balicer.

"Apoi ne-am uitat să vedem care este rata zilnică de pozitivitate ... Şi am văzut că nu există nicio diferenţă între persoanele vaccinate şi nevaccinate până în ziua 14 post-vaccinare.

"Dar în ziua 14 post-vaccinare, s-a observat o scădere de 33% a pozitivităţii în grupul vaccinat şi nu şi în cel nevaccinat ... aceasta este o veste foarte bună."

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă din Marea Britanie au declarat în decembrie că datele studiilor au sugerat că va fi eficientă cu 89% după o doză.

Acest lucru este mult mai optimist decât sugerează noile date israeliene din lumea reală.

Israel urmează protocolul Pfizer / BioNtech în administrarea celei de-a doua doze de vaccin coronavirus la trei săptămâni după prima.

Are o populaţie mai mică şi o aprovizionare regulată de la Pfizer / BioNtech. În schimb, furnizează date detaliate către Pfizer.

În schimb, Marea Britanie cu o populaţie mult mai mare acordă prioritate primului vaccin - argumentând că o doză administrată cât mai multor oameni este mai bună decât două la mai puţini oameni.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Este evident ca mai trebuie testat,inca nu se stie tot!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb