ANALIZĂ WBS Europa- jurnal bursier - 23 august

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 24 august 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele europene au început săptămâna în creştere, după seria de scăderi de la sfârşitul săptămânii trecute, ajutate de avansul înregistrat de acţiunile din sectoarele financiar şi de materii prime.

    Indicii pentru sectoarele de producţie şi servicii ale industriei din ţările zonei euro, publicaţi de Markit Economics, au indicat o încetinire a ritmului de creştere în luna august mai mare decât aşteptările analiştilor economici. Indicele compozit pentru cele două sectoare a coborât la 56.1 de la 56.7, sub aşteptările de 56.3 (o valoare peste 50 indică o creştere). Sectorul de producţie a suferit cea mai mare reducere a ritmului de creştere, de la 56.7 la 55 (aşteptări de 56.1), în timp ce indicele sectorului serviciilor a coborât de la 55.8 la 55.4 (aşteptări de 55.6). Ritmul de creştere al sectorului de producţie a încetinit de la 61.2 la 58.2 în Germania, în timp ce în Franţa a accelerat de la 53.9 la 54.7.

    Încrederea consumatorilor din ţările zonei euro a avansat în mod neaşteptat în luna august de la -14 la -12, în condiţiile în care analiştii economici estimaseră o evoluţie staţionară.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb