Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 10 septembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 13 septembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri au inchis sedinta de vineri in usoara crestere, marcand doua saptamani consecutive pe plus. Cresterile de vineri se datoreaza stirilor macroeconomice pozitive. Stocurile en-gross au inregistrat in luna iulie cea mai mare crestere din ultimii doi ani. Cresterea, de 1,3%, s-a situat cu mult peste estimarile analistilor, in medie de 0,3%. De asemenea pozitiva pentru piata de capital a fost si stirea conform careia China si-a dublat in luna august importurile de petrol, pe fondul unei cresteri semnficative a consumului. Pretul petrol a cunoscut vineri o crestere de circa 3%, ajungand in jurul nivelului de $76,5. Producatorii de chip-uri au avut o evolutie modesta vineri, dupa ce National Semiconductor Corp a estimat

    vanzari trimestriale sub asteptarile analistilor. Indicele bursier al producatorilor de chip-uri a inregistrat o scadere de 2,6%.

    Piata valutara nu a inregistrat miscari semnificative, dolarul american intarindu-se usor fata de moneda Euro, dar si fata de yen-ul japonez.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb