Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 21 decembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 22 decembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au crescut ieri, indicele S&P 500 ajungand peste nivelul inregistrat pe 12 septembrie 2008, ultima zi de tranzactionare inaintea falimentului Lehman Brothers, eveniment definitoriu al crizei financiare globale. Indicele S&P 500 a crescut cu

    85% de la minimul inregistrat in martie 2009. In aceasta perioada, Rezerva Federala si Departamentul Trezoreriei au injectat lichiditate in pietele financiare, iar peste 70% din companiile componente ale indicelui au anuntat profituri peste estimari timp de sase trimestre la rand.

    Indicele NASDAQ 100, reprezentantiv pentru sectorul tehnologic, a crescut cu 0,52%. Adobe Systems a anuntat ca profitul pe urmatorul trimestru se va situa intre 54 centi si 59 centi pe actiune, in timp ce analistii preconizau in medie un profit de 51 centi pe actiune. Actiunile Adobe au crescut cu 5,96%, avand a doua cea mai buna evolutie dintre componentii indicelui S&P 500. Actiunile Amazon au crescut cu 0,8%, in urma zvonurilor ca vanzarile Kindle ar putea depasi 8 milioane de unitati in acest an, cu 60% peste media estimarilor analistilor chestionati de Bloomberg.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb