Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 24 august

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 25 august 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Piata americana de capital a suferit scaderi importante ieri, pe fondul stirilor negative privind piata imobiliara. Vanzarile de case la mana a doua au scazut in luna iulie cu 27,2% fata de luna precedenta, ajungand la un minim al ultimilor opt ani. Stirea a surprins investitorii si a trimis temporar indicele Dow Jones Industrial sub nivelul de 10.000 de puncte. Dintre indicii sectoriali,

    doar cei ai telecomunicatiilor si utilitatilor au inchis sedinta de plus, cele mai mari scaderi fiind inregistrate de sectorul producatorilor de materii prime (-2,32%) de sectorul sanatatii (-2,03%).

    Sectorul sanatatii a afectat de scaderea actiunile Pfizer, dupa un anunt negativ cu privire la un tratament pentru cancer, si de scaderea estimarilor de profit ale Medtronic, cea mai mare companie de pe piata mondiala a produselor de cardiologie. In ciuda picajului bursier, activitatea M&A continua la un nivel ridicat. Dupa ce luni HP a facut o oferta de preluare catre 3Par mai mare decat cea anterioara a companiei Dell, acestia din urma par pregatiti sa faca o noua oferta. Dolarul american s-a apreciat usor fata de moneda Euro, cotatia EURUSD coborand sub nivelul de 1,265.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb