ANCA DRAGU: "România are nevoie urgent de un Guvern cu puteri depline"

S.B.
Politică / 17 octombrie 2021

"România are nevoie urgent de un Guvern cu puteri depline"

Preşedinta Senatului Anca Dragu a declarat că România are nevoie urgent de un guvern cu puteri depline, iar USR PLUS este pregătit să vină cu soluţii, informează news.ro.

"România are nevoie urgent de un guvern cu puteri depline, iar USR PLUS este pregătit să vină cu soluţii. Din păcate, refuzul PNL de a reface coaliţia nu face decât să adâncească această criză, iar USR nu poate gira acest blocaj politic. De aceea, Cabinetul Cioloş va merge în Parlament cu un program de guvernare concentrat asupra gestionării crizei sanitare şi crizei preţurilor la energie. Noi, USR, nu facem politică aşa cum se aşteptau mulţi, nu ştim să facem jocuri ascunse şi nici să dăm curs intereselor din culise. Ştim că trebuie să fim responsabili, serioşi şi predictibili. Tocmai de aceea am reacţionat atunci când principiile noastre au fost încălcate, chiar dacă ştiam că vom risca să fim criticaţi. Pentru că e normal să îţi asumi critici din partea oamenilor atunci când faci parte dintr-o echipă de guvernare. Nu am avut în minte câştiguri politice atunci când am luat deciziile în partid, am ştiut doar că trebuie să fim corecţi, că aşa s-a născut acest partid, din revoltă şi dorinţa transparenţei, şi nu ne-am abătut de la calea pe care am ales-o", a scris Anca Dragu, duminică pe Facebook.

Preşedinta Senatului a mai spus că Dacian Cioloş "este unul dintre puţinii politicieni capabili să prioritizeze responsabilitatea guvernării ţării în faţa carierei personale".

"Nu pentru funcţii şi carieră a făcut acest gest, ci pentru principiul corectitudinii. Rămânem dedicaţi reformelor pe care le-am început. Nu avem timp de pierdut", a completat Dragu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Miss Piggy, functionara de rang trei la Banca Mondiala si CE a ajuns mare sefa in Romania. Al treilea om in stat. Si gata, e cea mai desteapta. Le stie pe toate, are opinii si vrea sa ne dirijeze viata. Eu zic sa se duca la Bruxelles si sa mai care umila mapele unora de pe acolo. La pranz poate sa manance ceva bun, la McDonalds.

    1. Miss Piggy o fi lucrat la Banca Mondiala , nu stiu , dar Miss Dragu a lucrat la FMI (între 2001 și 2013) nu Banca Mondiala si analist economic la CE (2013 și 2015,) dar ...oricum ....ce spunea Nicolae Vacaroiu despre FMI si BM:

      ""„ Personal, nu cunosc vreo țară care să fi obținut succese în urma aplicării măsurilor de ajustare structurală impuse de FMI și Banca Mondială. Din contră, au avut ca efect adâncirea crizei economice, agravând situația deja critică a celor săraci.”" 

      ""Conform lui Claudio Perez Paladino, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Argentina, după ce această țară a „renunțat la păguboasele sfaturi ale FMI”, țara a avut o creștere economică spectaculoasă, iar „politica sa economică a adus beneficii nu numai statului, ci și tuturor cetățenilor săi""

      Ai spus Piggy doar asa ...ca papusarii nu erau la vedere? 

    Dupa mintea lu' dragu/Salaj Romania are nevoie de un guvern condus de nazistul arahat.

    Mai bine pleacă tu naibii de aici!

    Voi tocmai ati dat jos un guvern cu puteri depline, asa ca nu mai aveti credibilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb