Andrei Golgoţiu şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 2 din partea REPER

T.B.
Politică / 30 martie

Andrei Golgoţiu şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 2 din partea REPER

Andrei Golgoţiu şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la Primăria Sector 2 din partea partidului REPER, angajându-se că va susţine o administraţia în care "cetăţeanul este nucleul", iar vocea lui este "cea mai importantă", potrivit paginii de socializare a partidului REPER.

La evenimentul desfăşurat în Parcul Circului au mai participat, între alţii, copreşedintele REPER, Dragoş Pâslaru, deputatul Cătălin Teniţă, preşedinte REPER Bucureşti, şi Andreea Leonte, candidat REPER la alegerile europarlamentare, conform sursei.

Potrivit sursei citate, "Noi vă propunem o administraţie în care cetăţeanul este nucleul, în care cetăţeanul este cel care decide, iar vocea lui este cea mai importantă. Echipa REPER este aici pentru oamenii din Sectorul 2, nu pentru borduri şi garduri, nu pentru pavele şi stâlpişori. (...) Echipa REPER pune pe primul loc oamenii: Vom prioritiza construcţia de creşe, de grădiniţe, vom prioritiza renovarea şcolilor, vom crea politici pentru seniori şi vârstnici, pentru că au fost lăsaţi pradă PSD-ului şi mitei electorale. (...) Vom crea un centru pentru calitatea vieţii, unde familiile pot primi şi vor primi asistenţă de planning familial, iar tinerii vor primi asistenţă de orientare profesională. Ne vom adresa lor, tinerilor, pentru că ajung să plece, imediat după terminarea facultăţii, vrem să-i ajutăm să se integreze aici", a declarat Andrei Golgoţiu.

Totodată, acesta a promis că REPER, la nivelul Sectorului 2, se va alia cu toate ONG-urile care sunt dispuse să ajute oamenii care au nevoie de ajutor, conform sursei.

"Aceste ONG-uri ar trebui să aibă statuie nu să fie hulite, cum se întâmplă acum, de toată clasa politică", a declarat Golgoţiu, potrivit paginii de socializare.

El s-a lansat şi într-o serie de critici la adresa partidelor parlamentare, subliniind că REPER, un partid nou, reprezintă alternativa, şi îşi doreşte colaborare cu partidele care nu sunt "mafiotizate şi extremiste".

"Noi, în anul 2024, ne aflăm în postura de a alege, pe de-o parte, stânga comasată, coaliţia PSD-PNL sau Partidul Comasat Român, cum se mai numeşte. (...) Pe de cealaltă parte, avem dreapta aproape unită, în frunte cu USR, care a câştigat nişte procente bune la alegerile trecute, bazate, în special, pe furia noastră îndreptăţită faţă de clasa politică şi în urma dezastrului de la Colectiv. Doar că lupta preferată a USR-ului este lupta internă pentru putere, de asta am plecat noi de acolo, pentru că noi vrem să facem ceva pentru oameni. (...) De partidul extremist AUR nici nu vreau să mai menţionez, e suficient. Ca alternativă la toate acestea suntem noi, partidul REPER - un nou partid nou, la început de drum. Noi suntem aici pentru un maraton, nu pentru 100 de metri stâlpişori. Ne dorim să obţinem colaborare cu toate partidele care nu sunt mafiotizate şi extremiste, pentru că doar împreună putem să construim ceva pentru cetăţeni cu adevărat", a declarat Andrei Golgoţiu, potrivit sursei.

Golgoţiu a criticat şi faptul că Primăria Sector 2 a încheiat anul trecut cu "50 de milioane de lei necheltuiţi, în loc să fie investiţi" şi i-a transmis primarului în funcţie că acesta nu s-a preocupat îndeajuns de asigurarea unor condiţii corespunzătoare pentru copii, în creşe şi grădiniţe, conform paginii REPER: "Cetăţenii din Sectorul 2 au nevoie acum unde să-şi lase copiii la creşe, nu peste 50 de ani. Cetăţenii din Sectorul 2 au nevoie acum să trăiască mai uşor în Sectorul 2, nu peste 50 de ani. Cetăţenii Sectorului 2 vor acum să fie fericiţi, nu peste 50 de ani. Ca primar al Sectorului 2, eu, Andrei Golgoţiu, împreună cu echipa mea, vom propune fericirea cetăţenilor pe primul loc, un oraş în care este uşor să trăieşti, un oraş în care este uşor să fii fericit", a declarat candidatul REPER.

Eurodeputatul Dragoş Pîslaru, copreşedintele REPER, a punctat că partidul pe care-l reprezintă îşi doreşte să creeze comunităţi.

"Nu doar să avem sectoare, nu doar să avem graniţe atipice, nu doar să discutăm de investiţii în borduri şi în asfalt, ci să discutăm despre calitatea vieţii. (...) Calitatea vieţii este importantă nu doar pentru că face parte din ceea ce noi numim modelul social-european, reprezintă nişte drepturi, de fapt, să ai o viaţă decentă, o viaţă de calitate . (...) Dorim să avem parteneriate cu societatea civilă care să ne lege şi nu să ne dezbine. Asta este, de fapt, misiunea partidului REPER, în general, şi în Sectorul 2 cu precădere. Partidul REPER are o campanie pozitivă într-o lume politică care este dominată de contre şi de dat la glezne, este un partid care are, clar, o viziune proeuropeană şi îşi doreşte mult modernizarea ţării", a declarat Pîslaru, potrivit sursei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Bai nene... toti planteaza copaci, aduna peturi de pe jos, mangaie catzei pe frunte.. toti vor sa para niste oameni... Nici nu stii ce sa alegi - pe ala care a mangaiat catzelu sau pe cel care a mancat parizer cu muncitorii pe bordura ??

    ...

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb