Angajaţii "Cuprom" Baia Mare au sechestrat conducerea societăţii

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 27 ianuarie 2009

Angajaţii disponibilizaţi de la societatea Cuprom Baia Mare, au organizat, ieri, un protest soldat cu sechestrarea în birouri a doi dintre membrii conducerii societăţii. Angajaţii au renunţat ulterior la acţiunea lor până astăzi, când vor ieşi din nou în stradă, potrivit NewsIn.

De asemenea, protestatarii au deblocat, luni după-amiază, intrarea în societate. Vicepreşedintele Sindicatului Cuprom, Ioan Coza, a declarat că reprezentanţii din conducerea combinatului au promis în cele din urmă că oamenii vor primi salarii compensatorii în şase luni. ,,Am deblocat intrarea în combinat. O blocasem cu o macara. Am suspendat protestul, oamenii au plecat acasă. Suntem hotărâţi să revenim marţi la ora 10.00. Ni s-a promis că ni se vor acorda plăţi compensatorii în şase luni, noi vrem să primim salariile într-o singură tranşă", a mai spus Ioan Coza.

Vicepreşedintele Sindicatului Cuprom, Ioan Coza, a declarat, luni dimineaţa, că fi trebuit să fie primit un răspuns din partea conducerii cu privire la acordarea plăţilor compensatorii pentru salariaţii concediaţi, numai că oamenii au aşteptat în zadar să li se comunice ceva.

"Nu a venit nimeni să ne dea un răspuns cu privire la acordarea de salarii compensatorii. Mă aşteptam să nu ne zică nimic, că doar aşa a fost întotdeauna. Doar promisiuni, dar ne-am săturat de vrăjelile lor. Noi vrem să ni se acorde plăţi compensatorii aşa cum prevede contractul colectiv de muncă", a spus Ioan Coza.

Foştii angajaţi ameninţă că vor bloca intrarea în combinat şi că nu vor renunţa la protestele lor decât în momentul în care li se va rezolva revendicarea prezentată. Noul val de disponibilizări prevede concedierea a 192 de angajaţi din cei 240.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb