ANOFM: Peste 87.0000 de persoane cu vârsta peste 45 de ani încadrate prin ANOFM în anul 2023

T.B.
Miscellanea / 1 februarie

ANOFM: Peste 87.0000 de persoane cu vârsta peste 45 de ani încadrate prin ANOFM în anul 2023

În cursul anului 2023, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a facilitat încadrarea în muncă a unui număr de 87.593 de persoane cu vârsta de peste 45 de ani, număr ce reprezintă 46,09% din totalul de 190.039 de persoane angajate la nivel naţional prin ANOFM, se arată într-un comunicat al ANOFM, remis redacţiei. Remarcabil este faptul că, din acest segment, 26.916 persoane sunt în grupa de vârstă de peste 55 de ani, evidenţiindu-se astfel susţinerea pe care ANOFM o oferă integrării profesionale a cetăţenilor cu şanse scăzute de acces pe piaţa muncii, menţionează sursa.

Preşedintele ANOFM, Florin Cotoşman, subliniază importanţa serviciilor personalizate oferite de agenţie, potrivit comunicatului: "Conştienţi de provocările specifice cu care se confruntă această categorie de vârstă în procesul de angajare, ne dedicăm dezvoltării şi implementării de strategii şi programe adaptate, menite să faciliteze accesul la noi oportunităţi de muncă. Serviciile noastre sunt diversificate şi meticulos adaptate pentru a răspunde nevoilor fiecărui individ care solicită suportul nostru."

Pentru accesul la aceste servicii, ANOFM reaminteşte că înregistrarea în evidenţele instituţiei este esenţială. O proporţie semnificativă din succesul în ocuparea forţei de muncă este reprezentată de activităţile de informare şi consiliere profesională, cursurile de formare profesională şi serviciile de mediere a muncii, precizează sursa. În particular, bursele locurilor de muncă au avut un rol important, facilitând întâlnirea directă între cererea şi oferta de forţă de muncă. În acest sens, agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă au organizat, şi în 2023, atât burse generale, cât şi burse personalizate, în funcţie de cerinţele pieţei muncii, se mai arată în comunicat.

Subliniem faptul că, ANOFM oferă, fără discriminare, sprijin tuturor persoanelor înregistrate în evidenţele instituţiei pentru ca acestea să-şi poată valorifica la maximum potenţialul profesional şi pentru a se integra cât mai rapid pe piaţa muncii, informează sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb