Antonescu: Cerem o comisie de anchetă pentru contractele acordate sponsorilor PD-L

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 8 aprilie 2010

Crin Antonescu

Crin Antonescu

PNL solicită înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, la nivelul Senatului, pentru a studia modul în care Guvernul Boc a folosit banul public şi a acordat anumite lucrări publice unor firme care au sponsorizat PD-L, a anunţat, ieri, preşedintele partidului Crin Antones-cu, la finalul Biroului Politic Central al partidului.

Potrivit Agerpres, Crin Antonescu a explicat: "Am luat decizia de a declanşa demersurile pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, la nivelul Senatului, privitoare la recentele discuţii şi dezvăluiri din presă legate de circuitul sau raporturile dintre sponsorii unui partid politic care guvernează astăzi şi acordarea unor lucrări publice firmelor respective. PNL are toate motivele să iniţieze înfiinţarea unei astfel de comisii pentru că este vorba de banul public. PNL este singurul partid de dreapta care luptă pentru o piaţă cu adevărat concurenţială".

Liderul PNL a precizat că liberalii nu îşi doresc să trăiască "cu sentimentul că pe banii publici nu există o competiţie între firmele care lucrează pentru stat".

De asemenea, Crin Antonescu a mai adăugat că PNL doreşte declanşarea unei dezbateri publice cu privire la traseismul politic, dezbatere la care speră să aibă sprijinul ONG-urilor din România.

Crin Antonescu a precizat: "Ne confruntăm azi cu un fenomen de o amploare nemaivăzută. Asistăm la transformarea unui număr semnificativ de parlamentari < în porumbei voiajori > care sar gardul după bucăţica înmuiată în sos şi nu mai avem o reacţie a societăţii civile. Victima teatrului oferit zilnic de aşa-zişii independenţi care merg totdeauna la PD-L este alegătorul de al cărui vot îşi bat joc".

Precizarea sa vine în contextul în care, marţi, senatorul Gabriel Berca şi deputatul Mihai Banu au demisionat din PNL, explicaţia lui Crin Antonescu pentru ges-tul celor doi parlamentarii fiind aceea că PNL este un partid de opoziţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb