ANUNT DE OFERTA

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 octombrie 2014

ANUNT DE OFERTA AFERENT MAJORARII DE CAPITAL SOCIAL PRIN APORT IN NUMERAR LA VOESTALPINE VAE APCAROM S.A.

Emitentul: voestalpine VAE APCAROM S.A., societate cu sediul in Buzau, Soseaua Brailei nr. 2, Jud. Buzau, inregistrata la Registrul Comerului Buzau sub nr. J10/3013/1991, CUI 1151753, atribut fiscal RO, nr. de telefon 0238/721 236, nr. de fax 0238/721 675, website: http://www.voestalpine.com/vaeapca

rom/ro/index_.html, simbol de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti "APC" ("Emitentul"), reprezentata legal prin Dl. Helmut Josef Kreiter, in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie si prin Dl. Marius Adascalitei, in calitate de membru al Consiliului de Administratie.

Intermediarul: Banca Comerciala Romana S.A., societate administrata in sistem dualist, o institutie de credit autorizata pentru activitati specifice pietei de capital, inscrisa in Registrul CNVM sub nr. PJR01INCR/400007/26.05.2006, in baza Atestatului CNVM nr. 369/26.05.2006 modificat prin Atestatul CNVM nr. 152/22.05.2007, cu sediul in Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta, nr. 5, Sector 3, cod postal 030016, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/90/1991, cod unic de inregistrare 361757, reprezentata legal prin Dna. Ioana Tanase, in calitate de Sef Departament al Departamentului Corporate Finance & Investment Banking si prin Dl. Adrian Rosoaga, in calitate de Supervizor al Departamentului Corporate Finance & Investment Banking.

Majorarea capitalului social:

Majorarea de capital social a fost decisa prin Hotararea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Emitentului nr. 75 din 26.08.2014, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, nr. 5758/22.09.2014.

Valoarea totala maxima a emisiunii este de 5.000.000 RON, reprezentand un numar de maxim 50.000.000 actiuni nominative noi, dematerializate, cu o valoare nominala de 0,1 RON/actiune.

Au dreptul sa subscrie actiuni nou emise in cadrul majorarii de capital social actionarii existenti ai Emitentului, proportional cu cota lor de participare la capitalul social al Emitentului la data de inregistrare 12.09.2014.

Perioada de subscriere:

Durata de valabilitate a emisiunii noi de actiuni este de 31 de zile iar oferta se considera initiata din ziua lucratoare imediat urmatoare datei publicarii anuntului intr-un ziar de circulatie nationala. Actionarii indreptatiti sa subscrie pot subscrie actiuni in cadrul majorarii de capital social in perioada de subscriere 7.10.2014 - 6.11.2014. Actiunile nesubscrise in perioada de subscriere vor fi anulate.

Modalitatea de subscriere

Actionarii inregistrati la data de inregistrare 12.09.2014 in Registrul Actionarilor Emitentului pot sa isi exercite dreptul de preferinta pentru a subscrie actiuni in cadrul majorarii de capital social prin completarea formularului de subscriere si depunerea acestuia impreuna cu toate documentele mentionate in prospect pentru inregistrarea valida a subscrierii, dupa cum urmeaza:

- la sediul intermediarului, respectiv la adresa din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Sucursala Universitate, persoana de contact Raluca Iustina Enea, telefon 0373.521.748 program de lucru de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 17:00, cu exceptia ultimei zile a perioadei de subscriere si anume 6.11.2014 care se va inchide la ora 12:00 sau

- prin posta, cu confirmare de primire, in interiorul perioadei de 31 de zile aferente subscrierii, cu expediere la sediul intermediarului, respectiv la adresa din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Sucursala Universitate. Intermediarul va lua in considerare doar formularele de subscriere inregistrate la sediul acestuia pana in ultima zi a perioadei de subscriere, respectiv pana la data de 6.11.2014 inclusiv. Dupa expirarea termenului limita nu se vor mai accepta subscrieri din partea actionarilor Societatii.

Contul colector dedicat efectuarii subscrierilor:

Contul RO48RNCB0096031407690434, deschis de Emitent la Banca Comerciala Romana S.A., Sucursala Universitate. Contul colector deschis de Emitent nu opereaza cu comisioane de depunere si transfer bancar insa, investitorii trebuie sa ia in considerare comisioanele de transfer bancar aplicabile altor institutii financiare si durata transferului bancar.

Revocarea subscrierilor:

Subscrierile facute in cadrul majorarii de capital social pot fi revocate de catre actionarul care realizeaza subscrierea oricand pe durata perioadei de subscriere. Retragerea subscrierii de catre actionari se face prin completarea, semnarea si transmiterea catre intermediar a formularului de revocare a subscrierii. Sumele vor fi restituite persoanelor care isi revoca subscrierea in termen de 5 zile lucratoare de la data inchiderii perioadei de subscriere, prin transfer in contul bancar indicat de actionar in formularul de revocare.

Disponibilitatea documentelor:

Dupa aprobarea prospectului de oferta aferent majorarii de capital social, urmatoarele documente pot fi consultate pe suport hartie la sediul Emitentului sau pe website-ul acestuia http://www.voestalpine.com/vaeapcarom/ro , sau la sediul Intermediarului sau pe website-ul acestuia: www.bcr.ro:

- prospectul,

- actul constitutiv al Emitentului,

- informatiile financiare istorice anuale ale Emitentului pentru perioada acoperita de prospect si rapoartele auditorului financiar cu privire la acestea,

- formularul de subscriere si

- formularul de revocare.

Prospectul de oferta aferent operatiunii de majorare de capital social descrisa mai sus a fost aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia nr. 1422 din data de 3.10.2014.

CITITI PROSPECTUL INAINTE DE A SUBSCRIE

Viza de aprobare aplicata pe prospectul proportionat de oferta nu are valoare de garantie si nici nu reprezinta o alta forma de apreciere a ASF cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul sau riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzactiile de incheiat prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifica numai regularitatea documentului de oferta in privinta exigentelor legii si ale normelor adoptate in aplicarea acesteia.

EMITENT

VOESTALPINE VAE APCAROM S.A.

Prin Dl. Helmut Josef Kreiter

In calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie

Prin Dl. Marius Adascalitei

In calitate de Membru al Consiliului de Administratie

INTERMEDIAR

BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.

Prin Dna. Ioana Tanase, si,

In calitate de Sef Departament al Departamentului Corporate Finance & Investment Banking

Prin Dl. Adrian Rosoaga

In calitate de Supervizor al Departamentului Corporate Finance & Investment Banking

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb