ANUNŢ privind retragerea acţionarilor S.C. UCR S.A. Bucureşti, în conformitate cu art.206 din Legea 297/2004

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 25 iulie 2014

  • document ataşat ANUNŢ privind retragerea acţionarilor S.C. UCR S.A. Bucureşti, în conformitate cu art.206 din Legea 297/2004
    apasă aici pentru a descărca.

    "Viza de aprobare aplicată pe prospectul de ofertă publică sau, după caz, pe documentul de ofertă nu are valoare de garanţie şi nici nu reprezintă o altă formă de apreciere a C.N.V.M. cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzacţiile de încheiat prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifică numai regularitatea prospectului/documentului de ofertă în privinţa exigenţelor legii şi ale normelor adoptate în aplicarea acesteia"

    Societatea vizata : SC UCR SA, - simbol BVB ''UCRI'' - cu sediul social in Romania, Bucuresti, sector 5, Soseaua Panduri nr. 71, Cod Unic de Inregistrare 403879, Numar de Inregistrare la Registrul Comertului J40/2146/1991.

    Actionarul majoritar : S.C. RCS & RDS S.A. - cu sediul social in Romania, Bucuresti, sector 5, str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, etaj 2, Cod Unic de Inregistrare RO5888716, Numar de Inregistrare la Registrul Comertului J40/12278/1994, detinator al unui numar de 217.857 actiuni UCRI, reprezentand 93,6214% din capitalul social.

    Pretul platit actionarilor : 28 lei / actiune.

    Plata actiunilor: va putea fi solicitata in perioada 25.07.2014 - 11.08.2014 la Intermediarul prin care se deruleaza operatiunea, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

    In cazul in care actionarul nu solicita plata in cont bancar in perioada precizata, sumele cuvenite vor fi transmise de Intermediarul operatiunii fiecarui actionar, prin mandat postal cu confirmare de primire, in termen de 5 zile de la expirarea termenului de mai sus.

    Intermediarul : SSIF Confident Invest Bucuresti SA, cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 3, str. Nerva Traian nr. 7, bl. M66, parter, avand datele de contact prezentate in Documentul de Preentare al SSIF care se poate accesa pe website-ul propriu la adresa: https://www.confidentinvest.ro/document_prezentare.php

    Plati ulterioare : actionarii care nu au solicitat transmiterea sumelor cuvenite si care nu au receptionat mandatele postale transmise de catre Intermediar, pot beneficia de plata contravalorii actiunilor prin solicitarea adresata BRD - Groupe Societe Generale SA, cu care Actionarul majoritar a incheiat un ''Contract de prestari de servicii de plati catre actionarii minoritari'' ai emitentului UCR SA. Cont bancar : (IBAN) RO23BRDE422SV03723744220

    Semnaturi :

    OFERTANT :

    SC RCS-RDS SA

    DIRECTOR GENERAL

    IOAN BENDEI

    INTERMEDIAR :

    SSIF CONFIDENT INVEST SA

    DIRECTOR GENERAL

    NICOLAE GHERGUS

    Comanda carte
    veolia.ro
    Apanova
    rpia.ro
    danescu.ro
    Mozart
    Schlumberger
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    18 Oct. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9724
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
    Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    citiesoftomorrow.ro
    cnipmmr.ro
    thediplomat.ro
    hipo.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb