Aplicaţie de tranzacţionare la bursă pentru telefoanele cu sistem Android

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 8 februarie 2011

Aplicaţie de tranzacţionare la bursă pentru telefoanele cu sistem Android

Casa de brokeraj "Tradeville" a dezvoltat în premieră pentru piaţa românească aplicaţia de tranzacţionare la bursa destinată telefoanelor cu sistem de operare Android, după lansarea anul trecut a aplicaţiei pentru iPhone şi a platformei pentru telefonul mobil, anunţă un comunicat al companiei.

"Aplicaţia Tradeville pentru Android poate fi utilizată atât de clienţii noştri, oferind cele mai importante funcţionalităţi ale platformei online Startrade 2.0, cât şi de investitorii care nu au un cont de tranzacţionare dar doresc să fie la curent cu evoluţia pieţei de capital", potrivit reprezentanţilor "Tradeville".

Clienţii "Tradeville" pot tranzacţiona acţiuni listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), Sibex, Bursa din Sofia şi cea din Viena, precum şi instrumente derivate de pe piaţa românească.

"Dezvoltarea aplicaţiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android a fost un pas firesc având în vedere scopul declarat, de a oferi clienţilor noştri cele mai performante aplicaţii dedicate tranzacţionării la bursă, la cele mai înalte standarde calitative. Odată cu această lansare, Tradeville dovedeşte că rămâne lider inovator pe piaţa de capital din România", a declarat Mihaela Biciu, director general Tradeville.

Prin aplicaţia pentru Android, deţinătorii unui cont Tradeville pot lansa ordine de cumpărare/vânzare pe acţiuni şi derivate, având acces în timp real la informaţii din piaţă (preţuri, variaţii, volume) şi la adâncimea pieţei. Aplicaţia afişează în mod detaliat fiecare ordin, oferind şi opţiunile de modificare sau anulare a acestuia. Investitorii mai pot vizualiza lista de ordine date şi au posibilitatea de a căuta în arhivă după simbol, stare, operaţie şi perioadă.

Aplicaţia pune la dispoziţie grafice de preţ atât pentru acţiuni cât şi pentru contracte futures, cu posibilitatea selectării perioadei, timeframe-ului şi tipului de grafic (linie / lumânări).

Aplicaţia Tradeville permite afişarea în timp real a structurii portofoliului şi evaluarea acţiunilor şi vizualizarea lichidităţilor disponibile. Clienţii pot obţine detalii despre fiecare simbol din portofoliu, cu posibilitatea lichidării poziţiei din meniul respectiv şi acces rapid la activitatea pe simbolul respectiv.

Orice investitor care nu are cont deschis la Tradeville şi care doreşte să fie la curent cu piaţa de capital are acces la cotaţii întârziate cu 15 minute, la detaliile despre simboluri, grafice şi ştiri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb