APPRAISAL & VALUATION SA:  Creştere cu peste 10% a cifrei de afaceri în primul semestru din 2022

G.D.
Piaţa de Capital / 30 august 2022

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA

Appraisal & Valuation SA publică raportul financiar aferent primului semestru al anului 2022, conform unui comunicat remis redacţiei. Acesta poate fi găsit atât pe pagina oficială a companiei, cât şi pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

"Rezultatele obţinute sunt satisfăcătoare în contextul apariţiei războiului din Ucraina, acest factor neprevăzut care ne-a împiedicat creşterea accelerată pe care am previzionat-o la începutul anului. Nu ne rămâne decât să recuperăm în semestrul al doilea al acestui an, continuând planurile noastre privind încheierea de parteneriate noi cu dezvoltatori şi proprietari privind asocierea şi/sau achiziţia, în vederea dezvoltării de proiecte rezidenţiale şi/sau comerciale, pentru a extinde experienţa acumulată de Appraisal & Valuation în segmentul de dezvoltare imobilară.

Potrivit sursei citate, altă direcţie de dezvoltare pentru compania noastră o constituie achiziţia de companii, inclusiv prin intrarea în parteneriate pentru respectivele achiziţii, cu scopul de a ne întări pe piaţa serviciilor de evaluare şi a serviciilor conexe, contabilitate, audit şi consultanţă.

De asemenea, au fost demarate discuţii cu cei mai mari investitori din Emiratele Arabe Unite (UAE), precum şi cu birourile private ale Casei Regale, în vederea fructificării unor oportunităţi de afaceri, valorificând la maximum, în acelaşi timp, oportunităţile care vor apărea,'' a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Elemente ale performanţei financiare:

- Cifra de afaceri a însumat 3,198 mil. lei la 30.06.2021, în creştere cu 10,78% faţă de sfârşitul primului semestru din anul 2021, când aceasta a totalizat de 2,853 mil. lei.

- Cheltuielile de exploatare au ajuns, la sfârşitul perioadei de raportare, la valoarea de 3,111 mil. lei, mai mari cu 22% faţă de 30.06.2021, pe fondul creşterii cheltuielilor cu salariile şi a serviciilor prestate de către terţi.

- Rezultatul brut înregistrat la 30.06.2021 este de 0,154 mil. lei, în scădere cu 64% prin raportare la perioada similară a anului 2021, când a înregistrat valoarea de 0,44 mil. lei, şi care după plata impozitului pe profit a dus la realizarea unui profit net la 30.06.2022, de 107.995 lei.

- Prin raportarea profitului net la cifra de afaceri înregistrată în S1 2022, rezultă o marjă netă de profit de 3,37%.

- Marja EBITDA se situează la valori de 7,71% pentru semestrul I aferent anului 2022 şi de 18% pentru aceeaşi perioadă a anului 2021, subliniază sursa citată.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piaţa de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă, crearea unor divizii noi, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi international, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ce petarda explodata pe Aero prin plasament.Au luat banii pe povesti,dupa asta crestere afaceri nesemnificativa,profit deloc,crestere datorii,explozie creante prin imprumuturi la firmele majoritarului.

    La H1 2021 creante 2 Milioane,la 1 Ian 2022 5,4 si acum 6,3 inconditiile in care veniturile semestriale sunt jumatate!Peste 4 Milioane lei s-au dus din vara trecuta pana acum din cash luat de la investitori in Creante=imrumuturi date catre niste firme despre care nu se aduce vorbire in raport,erau doar in materialele AGA! 

    Firma de servicii cu 25.000 lei in cont!Astia fac misto de actionari pe fata.Ei ce incaseaza isi platesc salarii si cheltuieli si apoi parcheaza banii in firme obscure detinute de ei. 

    Si scriu de investitii prin tari de mare siguranta,acolo sa vezi ce se mai recupereaza .

    Oare cine o lua la 10milioane valoare de piata asemenea pocnitoare. 

    1. Unu' care pune tastatura dincolo de ecran ;)

    firma a venit pe bursa pentru a se face cunoscuta pentru serviciile oferite,

    asta cu misto -ul fata de actionari e aiurea!  

    pentru ei nici nu conteaza actionari

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb