Aproape 1.000 de elevi din Bucureşti şi Ilfov au participat la cea de-a doua ediţie a olimpiadei "Natura dintre Ape"

Comunicate de presă / 17 iunie

Aproape 1.000 de elevi din Bucureşti şi Ilfov au participat la cea de-a doua ediţie a olimpiadei "Natura dintre Ape"

Aproape 1.000 de elevi din clasele II-VII din Bucureşti şi Ilfov au participat la cea de-a doua ediţie a competiţiei digitale pe teme de biodiversitate, "Natura dintre Ape", organizat de Apa Nova în colaborare cu Educaţie Privată. Evenimentul, desfăşurat în perioada 09 mai 2024 - 08 iunie 2024, a fost un adevărat catalizator pentru conştientizarea importanţei protejării mediului şi biodiversităţii în rândul tinerei generaţii.

Dintre cei 951 de participanţi înscrişi, 133 au fost elevi de clasa a II-a, 127 elevi de clasa a III-a, 94 elevi de clasa a IV-a, 240 elevi de clasa a V-a, 204 elevi de clasa a VI-a şi 153 elevi de clasa a VII-a. Primii 100 de elevi au fost recompensaţi cu premii semnificative. Astfel, campionii fiecărei clase au fost premiaţi cu vouchere-cadou în valoare de 2.000, 1.500 şi 1.000 de lei, pentru locurile I, II şi III, celorlalţi finalişti oferindu-li-se kituri-cadou, pentru a explora biodiversitatea locală. Profesorii care au ghidat elevii către victorie au fost, de asemenea, recunoscuţi şi premiaţi cu vouchere în valoare de 1.000 de lei.

Scopul competiţiei a fost este acela de a amplifica nivelul de conştientizare ecologică în rândul tinerelor generaţii, subliniind esenţa prezervării biodiversităţii şi încurajându-i pe aceştia să devină profund conştienţi de responsabilitatea lor ecologică faţă de planetă şi mediul înconjurător.

"Apa Nova este şi va rămâne angajată în protejarea biodiversităţii. De altfel, compania noastră are în derulare un amplu program de acţiuni de conservare a ecosistemelor naturale pe amplasamentele de la staţiile de producţie şi captare a apei Arcuda şi Crivina, care integrează nu mai puţin de 169 de hectare de spaţii verzi şi o faună cu peste 200 de specii. Prin această olimpiadă, ne propunem să educăm şi să inspirăm noile generaţii să înţeleagă importanţa biodiversităţii şi să devină ambasadori ai protejării mediului înconjurător. Noi, la Apa Nova, credem că fiecare mică acţiune contează şi că, doar împreună, putem asigura un viitor sustenabil", a declarat Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova, la gala de premiere a elevilor.

În comparaţie cu anul trecut, când aproape 600 de elevi din clasele II-VII din Bucureşti şi Ilfov au participat la competiţia şcolară "Natura dintre Ape", numărul participanţilor din acest an a înregistrat o creştere semnificativă, ceea ce demonstrează interesul crescut al tinerilor pentru problemele de mediu şi dorinţa lor de a se implica activ în soluţionarea acestora.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb