ARMATA UCRAINEANĂ:  Ucraina nu a vizat niciodată infrastructuri civile sau prizonieri de război

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 29 iulie 2022

Ucraina nu a vizat niciodată infrastructuri civile sau prizonieri de război

Armata ucraineană a dezminţit astăzi că ar fi bombardat o tabără de prizonieri de război aflată sub controlul separatiştilor proruşi în Donbas (estul Ucrainei), aşa cum a acuzat Moscova, care evocă zeci de morţi, transmite AFP, conform Agerpres.

''Forţele armate ale Ucrainei, care aderă deplin la principiile şi normele dreptului internaţional umanitar, niciodată nu au procedat şi nu procedează la bombardamente asupra infrastructurilor civile, în particular în locuri unde sunt susceptibili să se afle în detenţie prizonieri de război'', a dat asigurări armata ucraineană într-un comunicat.

''Forţele armate ucrainene nu au efectuat lovituri de rachete şi de artilerie în zona închisorii Olenivka'', a continuat statul major de la Kiev.

Acesta a acuzat la rândul său armata rusă că se află la originea acestui ''bombardament de artilerie ţintit'' asupra închisorii Olenivka.

''În această manieră, ocupanţii ruşi îşi continuă obiectivele criminale: să acuze Ucraina de comitere de crime de război şi să ascundă torturile de prizonieri şi execuţiile pe care le-au comis'', a mai menţionat armata ucraineană.

Armata rusă a acuzat astăzi forţele ucrainene că au bombardat intenţionat în timpul nopţii o tabără de prizonieri de război ucraineni aflată sub controlul separatiştilor proruşi în Donbas, făcând zeci de morţi.

Ministerul Apărării rus a anunţat într-un comunicat că tirurile unui sistem de artilerie Himars, furnizat Ucrainei de Statele Unite, au lovit închisoarea Olenivka, situată la aproximativ 30 de kilometri sud-vest de Doneţk, capitala separatiştilor din regiunea cu acelaşi nume.

La 24 februarie, Rusia a lansat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată contra Ucrainei. Moscova susţine că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. A DRACULUI MANDRIE PROSTEASCA !!! AM MAI ZIS EU , CA NU SANT TAMPITI SA RECUNOASCA !!! IN SFARSIT : '''''' MORTII CU MORTII , VII CU VII '''''', CUM SPUNEA SI ACTORUL IURIE DARIE , IN FILMUL '''''' DRUMUL OASELOR '''''' !!!!!! DUCA-SE !!! FU-SE , SI SE DU-SE !!! PANA LA URMA , CA INTOTDEAUNA , DE VINA ESTE MORTUL !!!!!!!!!! DE CE E DE VINA ??? PENTRU CA A MURIT !!! DE CE A MURIT ??? FIINDCA A FOST UN PROST !!! TREBUIA , SA FIE SMECHER , SI SA NU MOARA !!!!!!! ALTFEL .............. REVIN : IN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL , CA SA DAU UN MIC EXEMPLU , TOATE TARILE CARE S-AU INCAIERAT , SI-AU OMORAT SI PROPRII OAMENI , ACCIDENTAL , BOMBE DE AVION S-AU OBUZE DE ARTILERIE CAZAND SI PESTE PROPRII SOLDATI , DIN MOTIVE DIFERITE : EROARE , CEATA , GRESEALA , etc !!! NIMENI , NU A RECUNOSCUT ASTA PE MOMENT , ALTFEL AR FI AJUNS IN FATA CURTILOR MARTIALE , SI A PLUTOANELOR DE EXECUTIE !!!!!!!!!!!!!!! E DE MIRARE , CA SI PITICUL , DESI STIE BINE DESPRE CE E VORBA AICEA , ARUNCA VINA PE RUSI ???????????? ACUMA , HAI SA FIM SERIOSI !!!!!!!!!!!!

    UCRAINIENII SE COMPORTA CA NISTE DOMNI, PE CAND RUSII DISTRUG CASELE OAMENILOR AMARATI, VIOLEAZA SI FURA TOT CE PRIND. ASA NE-AU FACUT SI NOU CAND NE-AU ELIBERAT IN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL! SLAVA uCRAINA!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb