Asirom VIG: Oferta RCA a companiei, în deplină conformitate cu legislaţia în vigoare

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 12 iulie 2017

Asirom VIG: Oferta RCA a companiei, în deplină conformitate cu legislaţia în vigoare

Oferta de răspundere auto civilă a Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG) este în deplină conformitate cu legislaţia în vigoare, relevă rezultatele auditului derulat la această companie de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în perioada 12 - 30 iunie 2017.

"În urma auditului derulat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în perioada 12 - 30 iunie 2017, a rezultat că oferta de răspundere auto civilă a Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG) este în deplină conformitate cu legislaţia în vigoare. Asirom VIG, una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piaţă, colaborează în mod constant, transparent şi responsabil cu autorităţile statului, având ca obiectiv protejarea intereselor clienţilor săi. Compania urmează cu stricteţe politicile de guvernanţă corporativă ale Vienna Insurance Group, care impun un nivel ridicat de transparenţă şi solvabilitate", menţionează compania, într-un comunicat, citat de Agerpres.

Asirom VIG are o rată de solvabilitate de 145%, conform Solvency II, ce reflectă stabilitatea şi soliditatea companiei în cadrul sistemului de asigurări din România, precum şi politica prudenţială a VIG.

"Asirom VIG este asiguratorul românilor de peste 25 de ani şi oferă o gamă largă de servicii şi poliţe de asigurare prin intermediul a 138 de agenţii, 1.900 de agenţi activi şi peste 300 de parteneri externi", se subliniază în comunicat.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat la începutul lunii trecute că a aprobat declanşarea unor controale în regim de urgenţă la asigurătorii Asirom, Generali, Groupama şi Uniqa pentru că nu ar oferi cotaţii pentru poliţele RCA pe o lună, potrivit unui comunicat al Autorităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb