Asistent medical din California testat pozitiv cu Covid-19 la câteva zile după administrarea vaccinului

S.B.
Internaţional / 30 decembrie 2020

Asistent medical din California testat pozitiv cu Covid-19 la câteva zile după administrarea vaccinului

Un asistent medical în vârstă de 45 de ani din California a fost testat pozitiv cu Covid-19 la aproximativ o săptămână după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer, informează news.ro.

Matthew W, asistent medical care lucrează la două spitale, a anunţat pe Facebook, în 18 decembrie, că i s-a făcut vaccinul Pfizer, el precizând pentru KGTV că după administrare l-a durut braţul timp de o zi, dar nu au existat alte efecte adverse.

Şase zile mai târziu, după ce a lucrat o tură într-o secţie Covid-19, asistentul s-a plâns de frisoane, dureri musculare şi oboseală. A făcut testul pentru coronavirus, care a confirmat că este infectat cu Covid-19.

Christian Ramers, specialist în boli infecţioase DIN San Diego, a declarat că acest scenariu nu este unul neaşteptat, el precizând că pacienţii nu dezvoltă imunitatea faţă de Covid-19 imediat după vaccinare.

"Ştim din testele clinice ale vaccinului că durează între 10 şi 14 zile până când începi să dezvolţi imunitatea de la vaccin", a afirmat Ramers.

Chiar şi după cele 10 până la 14 zile, pacienţii au nevoie de a doua doză de vaccin pentru o protecţie totală. "Prima doză credem că oferă aproximativ 50 la sută protecţie, astfel că ai nevoie de a doua doză pentru a ajunge la 95 la sută", a adăugat Christian Ramers, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Covidiotii sunt in delir. Se vor vaccina lunar.

    1. Și dacă vaccinul a fost cauza infecției?

      Vaccinul nu poate fi cauza infectieie, pentru ca nu contine deloc virusul. Contine doar instructiuni pentru ARN ul nostru cum sa fabrice anticorpi .

    Daca e poztiv dupa vaccin creeaza organismul singur anticorpi. Problema este daca acesti anticorpi pot lupta cu boala.Deci vaccinul ne ajuta sa ne pozitivam astfel incat sa creem singuri anticorpi sau daca nu ne fac transfer de plasma cu anticorpi sau tratament cu anticorpi. Suntem intr-un laborator mondial unde se testeaza vaccinuri, medicamente costisitoare. De ce nu se testeaza ceva natural. Exista sute de remedii alternative si mai ieftine?

    Gagiul nu s-a spalat pe maini, nu a respectat distantarea si nu a purtat botnita. Vaccinul nu te apara de virus, doar ajuta ca smecherii sa mai castige niste bani.

    1. Dumnezeu stie adevarul!

      Smecherii folosesc stiinta dar si religia ca sa castige bani multi... 

    Cand am plecat in India nu am avut timp sa mai afc vaccinul antitifos. Trebuia sa mai astept 2 saptamani pentru ca facusem deja altul contra aleti boli infectioase. Am luat cu mine fiola sa o fac acolo...dar mi s-a spus ca daca sunt positiva nu am voie sa fac vaccinul pentru ca fi mai rau. Asa ca nu l-am mai facut pentru ca m-am si infectat. Nu ar fi trebuit sa plec afra toate facute. A trebuit sa ma izolez 2 luni, fara ca autoritatilor romane sa le pese de mine. Daca nu erau indienii cu suflet mare sa ma ingrijeasca nu as fi avut unde sa ma izolez, cine sa ma trateze. Am locuit la o doctorita homeopat. Am avut noroc!

    mai oameni buni , cand se va intelege odata , ca aceste teste nu fac doi bani . iesi pozitiv , daca esti racit , daca ai fost bolnav si te-ai facut bine , dar ti-au ramas ramasite de virus , daca ai gripa , daca ai orice . cand se vor termina banii pentru mituirea cadrelor medicale si a presei , atunci vor auzi si prostii care inghit propaganda .

    Evident ca niciun vaccin nu are efect imediat . Pentru cel de la Pfizer , trebuie o luna ( mai précis la o saptamana dupa a doua vaccinare , care e la 3 saptamani dupa prima )

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb