Astăzi a avut loc cea de-a 26-a ediţie a campaniei "Donează sânge! Pune suflet pentru viaţă!", la sediul Antibiotice

S.B.
Comunicate de presă / 17 octombrie

Astăzi a avut loc cea de-a 26-a ediţie a campaniei "Donează sânge! Pune suflet pentru viaţă!", la sediul Antibiotice

Astăzi, 17 octombrie, la sediul companiei Antibiotice, a avut loc cea de-a 26-a ediţie a campaniei de donare de sânge "Donează sânge! Pune suflet pentru viaţă!", organizată de Fundaţia Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iaşi (CRTS Iaşi), potrivit unui comunicat al companiei.

Cei 90 de donatori voluntari, recurenţi sau noi voluntari, angajaţi Antibiotice, au donat aproape 40 de litri de sânge care vor contribui la salvarea a 270 de vieţi.

"Suntem la a doua campanie de donare de sânge din acest an. Este o campanie cu tradiţie şi asta arată dorinţa noastră de a face o faptă bună şi un gest uman pentru semeni. Ne dorim ca iniţiativa noastră să inspire comunitatea şi astfel să multiplice gestul angajaţilor Antibiotice şi să dăruiască viaţă semenilor aflaţi în suferinţă", a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia "Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet".

Campania de donare, susţinută de Fundaţia Antibiotice, este cel mai longeviv proiect dedicat colectei de sânge, organizat într-o companie, la nivelul judeţului Iaşi.

De mai bine de 13 ani de când compania Antibiotice desfăşoară campania "Donează sânge! Pune suflet pentru viaţă!", medicii de la CRTS Iaşi au acces la o bază constantă de donatori, inclusiv cu grupe rare de sânge.

"În timpul facultăţii am făcut practică în spitale şi atunci am văzut cât de importantă este rezerva de sânge şi, implicit, ajutorul oferit oamenilor aflaţi în nevoie. De atunci încerc să donez ori de câte ori am ocazia", a spus Bianca Curalaru, angajat în cadrul departamentului Cercetare analitică - Antibiotice.

Acţiunea de recoltare a avut loc pe platforma companiei Antibiotice, în cadrul Centrului de Studii Clinice a+, fiind realizată de către specialiştii unităţii mobile a CRTS Iaşi, cu sprijinul personalului specializat al companiei Antibiotice.

Anual, cele două colecte de sânge organizate la Antibiotice ajută la salvarea vieţilor pacienţilor din spitalele ieşene şi, în cazuri excepţionale de lipsă acută de sânge, a pacienţilor internaţi în unităţile medicale din oraşele Moldovei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9720
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5778
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2956
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9484
Gram de aur (XAU)Gram de aur394.4609

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb