Au fost suplimentate bugetele unor ordonatori principali de credite pentru finanţarea manifestărilor Anului Francofoniei

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 9 iunie 2006

Guvernul a aprobat recent suplimentarea bugetelor unor ordonatori principali de credite pentru finanţarea cheltuielilor aferente manifestărilor care vor fi organizate cu ocazia Anului Francofoniei. Suplimentarea se face de la Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe 2006. Astfel, bugetul Ministerului Culturii şi Cultelor va fi suplimentat cu suma de 2.364 mii lei; bugetul Cancelariei Primului-Ministru va fi suplimentat cu suma de 27 mii lei, pentru Autoritatea Naţională pentru Tineret, respectiv cu 104 mii lei, pentru Agenţia Naţională pentru Sport; bugetul Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turis-mului, cu suma de 500 mii lei, pentru Autoritatea Naţională pentru Turism; bugetul Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, cu suma 96 mii lei; bugetul Institutului Cultural Român, cu suma de 196 mii lei.

În perioada 25-29 septembrie va avea loc la Bucureşti cea de-a XI-a Reuniune la nivel de şefi de stat şi de Guvern a Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei. Alte manifestări organizate în 2006 sunt Anul Francofoniei, Festivalul Culturilor Francofone la Paris, Festivalul aniversar centenar Sedar Senghor şi reuniuni ale instanţelor Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei.

În cadrul Anului Francofoniei în România, pe parcursul lui 2006, au loc diferite manifestări culturale şi acţiuni organizate de unele ministere şi instituţii ale administraţiei centrale, la propunerea şi în colaborare cu diferite asociaţii, fundaţii şi organizaţii neguvernamentale. Evenimentele includ conferinţe, colocvii ştiinţifice, filme documentare şi spectacole de poezie, festival al artelor.

Scopul evenimentelor este de a sensibiliza publicul român faţă de francofonie şi valorile pe care aceasta le reprezintă: diversitate culturală, solidaritate, dezvoltare durabilă etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb