AUR propune eliminarea certificatului verde COVID şi testare gratuită

J.P.
Politică / 9 noiembrie 2021

AUR propune eliminarea certificatului verde COVID şi testare gratuită

AUR propune, pe fondul scăderii numărului de infectări cu SARS-CoV-2, eliminarea certificatului verde, pe care îl consideră "nelegal", "discriminatoriu" şi "lipsit de utilitate" şi asigurarea unui număr de teste gratuite de către stat, conform Agerpres.

"În condiţiile în care numărul de infectări cu COVID scade constant, apreciem că România poate intra într-o nouă etapă, aceea a transferului deciziei către cetăţean şi a asigurării unui număr de teste gratuite de către stat. Nu certificatul verde reprezintă soluţia la provocările cu care ne confruntăm astăzi, certificatul este nelegal, discriminatoriu şi lipsit de utilitate, dat fiind că vaccinaţii se pot infecta şi pot transmite virusul, ci mai multă libertate şi responsabilitate pe umerii cetăţeanului. Viaţa şi sănătatea sunt drepturi naturale care ţin de intimitatea şi autonomia persoanei, iar corpul constituie un atribut al persoanei", a declarat copreşedintele AUR Claudiu Târziu, potrivit unui comunicat de presă al partidului.

La rândul său, copreşedintele AUR George Simion a afirmat că acest partid propune o alternativă la ideile "toxice" care circulă în aceste zile în Parlament.

"Ceea ce propunem noi este o alternativă la ideile toxice care circulă în aceste zile în Parlament. Având în vedere că cei vaccinaţi şi cei trecuţi prin boală reprezintă peste jumătate din populaţia României, asupra sistemului medical nu va mai exista o presiune în viitor, iar noi ar trebui să ţinem cont de această nouă realitate şi să tratăm virusul în acelaşi registru cu gripa, drept boală sezonieră", a transmis Simion.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Testare gratuita inseamna ca smecherii sa nu mai aibe bani de alte afaceri precum cea cu izoletele.

    Simioane , cand mai esti in emisiune cu betivul de pieleanu ( a venit la ciutacu cu o capatana rosie ca sfecla ) nu-l mai lasa sa te oblige sa spui ca nu-ti place masca , cine- i betivul asta sa te forteze .tot beat a sunat-o si pe birchall !

    AUR a fost "surpriza" alegerilor din 2020.

    Daca reusesc sa nu-si dea cu stangu'n dreptu' pana in 2024, or sa constituie o surpriza si mai mare.

    Sa fii furat de politicienii ajunsi la putere e una, dar sa fii si furat si tinut in cotetz este o reintoarcere in vremuri demult trecute. 

    1. Da , va fi o surpriza mare -va disparea . Cat priveste cotezul este pentru animale , sau pentru cei care se simt ca atare -altfel este vorba de izolarea temporara a persoanelor in vederea limitarii transmiterii epidemiei .

    E CHEIA PROBLEMEI ȘI SPAIMA LUI ARAFAT !!!

    1. nu-i nici o cheie ,esti prost daca ai pus botu la asta cu testarea . este doar o afacere ca si vaxx , pentru ca dau rezultate false si te poti infecta dupa testare , adica ai dat banii degeaba .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb