Aurelia Luca, noul Managing Director al Skanska Property România

D.I
Companii / 17 ianuarie 2018

Aurelia Luca

Aurelia Luca

Divizia locală a dezvoltatorului imobiliar Skanska Property, anunţă modificări la vârful managementului din România. Marcin £apiñski, Managing Director pentru Skanska Property Romania & Ungaria predă rolul local către Aurelia Luca, care a ocupat poziţia de Country Director a Skanska Property România, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

În noua sa poziţie de Managing Director al diviziei, Aurelia Luca va continua misiunea Skanska de a dezvolta clădiri de birouri sustenabile, se mai precizează în document.

Conform comunicatului,"operaţiunile companiei se vor desfăşura în continuare în Bucureşti, unde este deja prezentă în zonele de centru-vest şi nord ale capitalei, prin proiectele Campus 6 (Politehnică) şi Equilibrium (Floreasca - Barbu Văcărescu)".

La aflarea deciziei, Aurelia Luca a declarat: "Sunt extrem de mândră să fiu liderul şi în acelaşi timp parte a unei echipe de oameni profesionişti, entuziaşti şi dedicaţi. Împreună vom continua fără îndoială drumul pe care am pornit in 2011 - unul definit de valorile noastre şi de dorinţa de a oferi clienţilor din piaţa locală spaţii care reflectă inovaţia, experienţa şi calitatea pentru care Skanska este renumită la nivel global".

Comunicatul publicat astăzi menţionează că "Aurelia Luca va fi prima româncă aflată în consiliul de management regional al Skanska CDE (Commercial Development Europe) - ce are ca rol coordonarea activităţilor grupului suedez în România, Ungaria, Cehia şi Polonia."

Marcin £apiñski, a declarat: "Aurelia a avut o contribuţie crucială la dezvoltarea companiei în România - atât în perioada de început, când am dezvoltat pe o piaţă complet nouă pentru noi, relaţiile cu partenerii şi clienţii fiind construite practic de la zero şi continuând cu rezultatele remarcabile pe care Skanska România le-a obţinut de-a lungul anilor [...] Sunt sigur că orientarea Aureliei către business dar şi către oameni şi obiectivele ambiţioase pe care şi le impune atât personal cât şi pentru echipa cu care lucrează vor continua dezvoltarea Skanska România".

În final, comunicatul se menţionează că Aurelia Luca are un Master în Economia Imobiliară, la Academia de Studii Economice Bucureşti şi mai bine de 16 ani de experienţă în domeniu, alăturându-se companiei în 2012 ca Leasing Manager şi devenind apoi Country Director la începutul anului 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb