AUTORITĂŢILE ELENE: ''Cele mai multe cazuri de COVID-19 descoperite la intrarea în Grecia sunt din România''

G.U.
Miscellanea / 12 august 2020

''Cele mai multe cazuri de COVID-19 descoperite la intrarea în Grecia sunt din România''

Secretarul de stat pentru Protecţia Civilă din Grecia, Nikos Hardalias, a prezentat într-o conferinţă de presă situaţia infecţiilor cu coronavirus din luna iulie, până în prezent, transmite Digi24. Declaraţiile vin în contextul în care duminică Grecia a înregistrat un număr record de cazuri noi de COVID-19, 203. Prezentarea secretarului de stat a cuprins şi date despre turiştii infectaţi care au fost depistaţi la intrarea în ţară. Astfel, dintr-un total de 508 cazuri, cele mai multe sunt din România - 88.

Potrivit datelor Secretariatului General pentru Protecţie Civilă, în perioada 1 iulie - 9 august, la intrarea în Grecia au fost efectuate 266.116 de teste moleculare şi au fost depistate 508 cazuri active de COVID-19, scrie cotidianul elen Ta Nea.

Majoritatea cazurilor de infecţie cu coronavirus provin din România (88), urmată de Serbia (80), Bulgaria (79), Albania (43) şi Suedia (20).

Din cele 508 de cazuri detectate la porţile de intrare, 164 dintre ele rămân active, 243 s-au întors în ţările lor, în timp ce 101 nu mai sunt active şi au rămas în Grecia.

Cele mai multe dintre cele 508 de cazuri au fost depistate pe aeroporturile din ţară, unde au fost confirmate 278 de persoane Covid-19 pozitive. În porturi în această perioadă au fost depistate 12 cazuri şi la frontiera terestră 218.

Potrivit informaţiilor prezentate de Secretariatul General pentru Protecţie Civilă, de la 1 august până astăzi în Grecia au fost 961 de cazuri noi confirmate, cu o creşterea record în ziua de duminică, ceea ce a dus la decizia de ieri a guvernului de a impune noi măsuri de restricţie.

Barurile şi restaurantele din mai multe staţiuni vor fi închise pe timpul nopţii de la ora 24 la ora 7 dimineaţa. Regula se aplică de mâine pentru localurile din Santorini, Corfu, Rhodos, Creta şi Mykonos şi rămâne valabilă cel puţin până pe 23 august când se va face o nouă evaluare a situaţiei.

De la începutul pandemiei în Grecia au fost identificate 5.623 de cazuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb