AVBS Credit îşi lansează propriul sistem naţional de francizare

F.D.
Bănci-Asigurări / 7 februarie

AVBS Credit îşi lansează propriul sistem naţional de francizare

"Aşa cum eu sunt antreprenor, mi-am dorit să vină în acest sistem, în care dezvoltarea este nelimitată, cât mai mulţi oameni. Deschidem sistemul de brokeraj, astăzi, către toţi românii care vor să fie antreprenori", spune Valentin Anghel, fondator AVBS Credit, conform unui comunicat de presă al băncii.

Pentru prima oară în România, o franciză 100% românească se deschide către români. În ajutorul francizaţilor, AVBS investeşte peste 100.000 euro într-o aplicaţie care să dezvolte brokerajul de credite în România.

AVBS Credit, companie de brokeraj 100% românească, lansează o aplicaţie ce promite să dezvolte atât personalul specializat în piaţa de credite, cât şi accelerarea extinderii companiei în întreaga ţară. Aplicaţia este singura de profil din România şi are ca obiectiv utilizatori din toate domeniile de activitate, atât brokeri francizaţi, cât şi parteneri din alte domenii conexe, însă nu se va limita la acestea.

"Forţa de muncă calificată sau care să-şi dorească să înveţe o specializare a scăzut mult în ultimii ani, iar noi, antreprenorii, ne confruntăm cu un deficit crunt de personal specializat. Astfel am ajuns la ideea acestei aplicaţii, care este specializată în piaţa de credite şi poate fi folosită de oricine doreşte să dezvolte o carieră în domeniul brokerajului de credite. Practic, în ea sunt înmagazinate toate informaţiile necesare şi sunt actualizate zilnic, pentru a livra clientului final cea mai bună soluţie de credit din piaţă. Nu mai este nevoie ca brokerul să piardă timp să caute soluţii sau să calculeze variante de creditare pentru clienţi, ci se va axa pe a asculta clientul şi a-i oferi un serviciu cât mai aproape de perfecţiune." (Valentin Anghel, fondator AVBS Credit)

"Am primit cu mare plăcere invitaţia AVBS CREDIT de a participa la evenimentul de lansare a "IBROKER", un instrument necesar în piaţa financiară din România. Recunosc, am un real interes în a descoperi împreună tipologia activităţilor şi zonelor de interes în care acest instrument se poate face cât mai util pentru clienţii din România. Mă bucură faptul că AVBS CREDIT este o companie cu capital 100% românesc şi că a crescut organic în ultimii 17 ani. Astfel de reuşite trebuie promovate şi încurajate, mai ales când vine vorba de capitalul autohton. Eu întotdeauna privesc lucrurile la nivel macroeconomic, iar impactul acestor francize este unul substanţial în domeniul financiar-bancar.

Cred că această piaţă nu este încă bine înţeleasă în România, dar primii paşi s-au făcut. Încurajez şi susţin rolul important pe care AVBS îl poate avea în educaţia financiara reală a publicului." (Eugen Teodorovici, fost ministru de finanţe al României)

Piaţa de brokeraj în 2023 şi previziuni pentru 2024

AVBS a acordat în anul 2023 peste 1470 de credite, dintre care 54% au fost credite ipotecare, 41% credite de nevoi personale şi 5% alte tipuri de credit.

"Cei mai mulţi oameni apelează la serviciile noastre pentru a-şi cumpăra o casă, prin intermediul unui credit ipotecar. Deşi în primele 3 luni ale anului 2023 au fost făcute, în mare parte, refinanţări pentru creditele existente, până la finalul anului piaţa şi-a revenit, iar oamenii au început din nou să cumpere locuinţe, să aibă încredere în piaţă. Nu cred ca vom asista la o situaţie similară şi în 2024, pentru că deja băncile au lansat oferte competitive în ceea ce privește dobânzile fixe din primii ani de creditare", spune Valentin Anghel, fondator AVBS Credit.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. ...

    1. am facut poza sa indosariez si asta.

      s c c r et 

      ...

      ...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb