"Aviva" a investit 243 milioane de lei în ţara noastră, în zece ani de activitate

Gabriela Căpăţînă
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 13 octombrie 2010

Mihai Popescu, CEO Aviva România

Mihai Popescu, CEO Aviva România

"Aviva" a investit în ţara noastră 243 milioane lei, în cei zece ani de activitate, în anul 2010 mărindu-şi capitalul social cu 30 milioane lei, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, compania şi-a extins reţeaua de distribuţie având în prezent 700 de consilieri financiari la nivel naţional.

"Aviva" România administrează active în valoare de 600 milioane lei, în creştere cu 21,4%, faţă de nivelul de anul trecut.

"Aviva Pensii" administrează pensiile a peste 375.000 de români, iar compania Aviva Asigurări de Viaţă are 50.000 de clienţi.

În prezent, Aviva oferă prin intermediul tuturor planurilor de asigurare Unit Linked programul de investiţii Capital Garantat, care a înregistrat o creştere de 10,6% în ultimele douăsprezece luni şi are un randament anualizat de 16% de la lansare (septembrie 2000) până în prezent.

"În următoarea perioadă, ne dorim să dezvoltăm business-ul şi să avem o creştere organică susţinută", a declarat CEO Aviva România, Mihai Popescu, adăugând că cel mai important element pentru business-ul companiei sunt clienţii. "Anul acesta ne-am concentrat foarte mult pe îmbunătăţirea serviciilor oferite acestora şi am făcut investiţii importante în infrastructură, tehnologie şi în forţa de vânzări directă", a continuat domnia sa.

"Piaţa de asigurări de viaţă a cres­cut constant din anul 2000 până în prezent şi cu toate acestea potenţialul adevărat este departe de a fi atins. În ciuda crizei economice pe care o traversăm (sau datorită acesteia) oamenii au înţeles că este momentul să facă ceva pentru viitorul lor financiar, pentru că nimeni altcineva nu o va face în locul lor", a conchis Mihai Popescu.

Aviva Grup România include două companii - Aviva Asigurări de Viaţă şi Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb