Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Alexandru Costea
Anticorupţie / 15 iunie 2015

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat, în această dimineaţă, la DNA, ea părăsind sediul instituţiei fără a face declaraţii, informează surse din presă.

Victor Ponta ar fi trebuit să se prezinte azi pentru a fi audiat la DNA. Avocata acestuia, Loredana Radu, a solicitat o amânare a audierii din cauză că premierul se află în Turcia, unde va fi operat, potrivit stiripesurse.ro.

Premierul a ales o clinică din străinătate pentru a se opera la genunchi. Recent, Ponta a apărut în spaţiul public şchiopătând.

Premierul este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, spălarea banilor, în calitate de avocat (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel").

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. 17 infractiuni sau 17 facturi in cadrul aceluiasi contact? Nuanta este importanta pentru cititorul care nu stie (inclusiv eu). Incerc sa ma dumiresc daca este chiar vorba de 17 infractiuni sau e vorba de un comunicat curvasarit.

    1. Ci în rapoartele de activitate. Raportul procurorilor spune limpede că nu facturile au fost falsificate, ele sunt în ordine și au fost deja cercetate de Blejnar:

       

      "Pentru presupusele activităţi efectuate în conlucrare, avocatul Ponta Victor-Viorel a emis în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008 un număr de 17 facturi fiscale în valoare de 181.439,98 lei. Facturile fiscale au fost transmise spre decontare societăţii de avocaţi SCA 'Şova şi Asociaţii' care a efectuat plata contravalorii lor după care le-a înregistrat în contabilitate. 

       

      Ulterior, pe fondul unor controale fiscale, desfăşurate în perioada mai-octombrie 2011, Victor Ponta s-a înţeles cu Şova Dan-Coman ca acesta să întocmească în cadrul societăţii de avocaţi, rapoarte de activitate juridică, pretins a fi prestată de Ponta Victor-Viorel, corespunzătoare celor 16 luni cât a durat convenţia. 

      Astfel, în cursul lunii august 2011, au fost falsificate 16 înscrisuri corespunzătoare câte unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008." 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb