Avon îşi continuă expansiunea omnichannel şi deschide un nou magazin în sistem de franciză în Ploieşti

R.S.
Comunicate de presă / 27 septembrie

Avon îşi continuă expansiunea omnichannel şi deschide un nou magazin în sistem de franciză în Ploieşti

Avon, unul dintre principalii jucători globali din industria frumuseţii, îşi continuă expansiunea omnichannel şi anunţă deschiderea unui nou magazin, în sistem de franciză, în Shopping City Ploieşti. Acest pas reflectă angajamentul companiei de a rămâne conectată la preferinţele consumatorilor din industria frumuseţii, fie că aceştia aleg să cumpere din magazine fizice, online sau prin intermediul reprezentanţilor, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Inaugurarea magazinului din Ploieşti reprezintă un pas strategic în consolidarea modelului nostru omnichannel, prin care ne dorim să aducem produsele mai aproape de consumatori, indiferent de canalul de vânzare ales. Prioritatea noastră este să oferim o experienţă fluidă şi accesibilă, astfel încât fiecare interacţiune cu brandul Avon să fie simplă şi personalizată. Această strategie ne permite să ne adaptăm rapid la preferinţele dinamice ale consumatorilor, păstrând în acelaşi timp reţeaua de reprezentanţi ca un pilon central al modelului nostru de afaceri şi al strategiei de distribuţie omnichannel", a declarat Roxana Popescu, General Manager Avon Romania & Moldova.

Magazinul este situat la parterul centrului comercial Shopping City Ploieşti şi oferă o gamă diversificată de produse din portofoliul Avon, de la machiaj şi parfumuri, până la produse de îngrijire a pielii şi de îngrijire personală. Spaţiul este unul modern şi accesibil, cu o suprafaţă de 42mp, asigurând consumatorilor o experienţă plăcută şi completă, cu program de funcţionare între orele 10:00 şi 22:00, potrivit comunicatului.

"Avon este un brand cu o reputaţie solidă, iar valorile sale de inovare, calitate şi sustenabilitate se aliniază perfect cu viziunea mea de afaceri. Decizia de a investi în acest proiect a fost determinată de încrederea în puterea brandului şi de oportunitatea de a oferi consumatorilor o experienţă unică în ceea ce priveşte produsele de înfrumuseţare. Sunt convinsă că acest parteneriat va crea noi oportunităţi nu doar pentru clienţi, ci şi pentru alţi antreprenori care vor să se alăture unei afaceri de succes", a declarat Andreea Ghioca, partener de franciză Avon.

Avon îşi consolidează angajamentul faţă de modelul de franciză, integrându-l în strategia omnichannel şi oferind noi oportunităţi de afaceri antreprenorilor locali. Acest model permite accesul la un portofoliu vast de produse şi resurse inovatoare, susţinând în acelaşi timp dezvoltarea unei experienţe de cumpărare coerente, atât online, cât şi în magazinele fizice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb