Axis Communications are un nou director regional

A.M.
Companii / 11 septembrie 2019

Magnus Zederfeldt

Magnus Zederfeldt

Magnus Zederfeldt a devenit noul director regional pentru Europa de Est în cadrul Axis Communications, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Începând cu luna septembrie, Zederfeldt o va înlocui pe Anna Forsberg, care deţine în prezent funcţia de vicepreşedinte pe vânzări pentru regiunea EMEA, va răspunde de dezvoltarea afacerilor şi consolidarea relaţiilor cu partenerii Axis din această regiune a Europei de Est şi în acelaşi timp va rămâne responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei în domeniul sistemelor audio de reţea.

Magnus Zederfeldt a declarat: "Piaţa este în continuă schimbare, iar soluţiile devin tot mai inteligente, dar în acelaşi timp tot mai complexe. Rolul nostru este de a ajuta clienţii să înţeleagă posibilităţile oferite de cele mai noi tehnologii din domeniul supravegherii video de reţea şi a soluţiilor audio, astfel încât să poată utiliza aceste inovaţii în cel mai eficient mod posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne extindem constant ecosistemul de parteneri, să consolidăm relaţiile cu partenerii noştri de tehnologie şi să creăm soluţiile de care au nevoie clienţii noştri. De aceea, de mai mulţi ani, nu numai că am îmbunătăţit produsele noastre, dar, mai ales, dezvoltăm soluţii complete în domeniul analizei video, sistemelor audio de reţea şi control al accesului".

Zederfeldt este angajat al Axis Communications, liderul mondial pe piaţa sistemelor video de reţea. În ultimii cinci ani a fost director regional responsabil pentru regiunea Asia de Sud şi Pacific. În perioada 2010-2014, Magnus Zederfeldt a fost responsabil pentru programul de parteneri Axis, inclusiv gestionarea relaţiilor cu partenerii globali ai companiei. Anterior, el a fost responsabil şi de organizarea vânzărilor în ţările nordice. Magnus Zederfeldt are peste 20 de ani de experienţă în managementul vânzărilor şi al marketingului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb