Banca C.R. Firenze România are un nou sediu în Craiova

comunicat Banca C.R. Firenze România
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 2 februarie 2007

Banca C.R. Firenze România inaugurează, la 1 februarie 2007, noul sediu al Sucursalei Craiova din str. Arieş, nr.1, bl.A (bloc Luxor) unde acesta şi-a transferat activitatea operaţională. Locaţia centrală oferă acum clienţilor un spaţiu larg, modern, cu săli special destinate oricărui tip de operaţiuni pe care aceştia doresc să le realizeze.

Sucursala Craiova este dedicată în egală măsură clienţilor persoane fizice şi juridice, punând la dispoziţia acestora gama completă de produse şi servicii a Băncii C.R. Firenze România.

Pe lângă soluţiile standard, oferta băncii include şi soluţii financiare personalizate care sunt menite să corespundă nevoilor şi exigenţelor clienţilor săi. Astfel, clienţii, persoane fizice, beneficiază de produse şi servicii competitive, precum: creditele imobiliare pe 30 de ani; creditul de nevoi personale cu finanţare de până la 100.000 de euro, rambursabil în 25 de ani; depozite şi certificate de depozit cu dobânzi avantajoase şi serviciul de Internet Banking.

Portofoliul de produse şi servicii destinate segmentului corporate cuprinde, printre altele: credite pentru finanţarea capitalului de lucru, credite pentru investiţii, scrisori de garanţie bancară, certificate de depozit în Lei şi Euro, carduri VISA Business cu facilitate de overdraft, Internet Banking.

Inaugurarea noului sediu din Craiova se înscrie în strategia de dezvoltare a reţelei teritoriale a Băncii C.R. Firenze România. Acest eveniment va fi urmat în prima parte a acestui an de deschiderea a încă 8 sucursale, 4 în Bucureşti şi alte 4 în oraşe din ţară cu potenţial economic ridicat, precum Braşov, Cluj-Napoca, Arad şi Râmnicu Vâlcea.

Banca C.R. Firenze România are ca acţionar principal Banca CR Firenze SpA, societate cotată la bursă italiană din 2000 şi leader al grupului bancar omonim.

Grupul Banca CR Firenze este prezent în regiunile din Centrul şi Nordul Italiei cu mai mult de 550 de sucursale, centre corporate şi private banking, deservind peste un milion de clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb