Banca Transilvania închiriază 10.000 mp în clădirea Globalworth Green Court A

S.B.
Bănci-Asigurări #Construcţii / 21 iunie 2023

Banca Transilvania închiriază 10.000 mp în clădirea Globalworth Green Court A

Globalworth anunţă astăzi semnarea unui contract de închiriere cu Banca Transilvania.

Acest contract reprezintă una dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere de birouri din România de anul acesta, subliniind dinamismul pieţei imobiliare şi rolul de lider al Globalworth pe această piaţă.

Contractul de închiriere se referă la etajele şase - unsprezece ale clădirii Green Court A (zona Floreasca-Barbu Văcărescu), reprezentând 10.000 de metri pătraţi de birouri pentru echipa Băncii Transilvania.

Acordul cu Banca Transilvania consolidează poziţia de lider a Globalworth în sectorul de birouri în regiunea CEE, un lider dedicat să ofere condiţii excepţionale, medii de lucru confortabile si spaţii ecologice sustenabile pentru chiriaşii săi, indiferent de nevoile foarte diverse ale afacerilor lor în regiune.

Suntem foarte încântaţi să urăm bun venit Băncii Transilvania, liderul sectorului financiar - bancar din România, în clădirea Green Court A. Acest contract important de închiriere este un nou moment de subliniat pentru noi şi pentru piaţa imobiliară de birouri din România în acest an, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing at Globalworth Romania. Este minunat să vedem cum eforturile noastre de a construi spaţii flexibile, moderne şi durabile sunt apreciate de o instituţie financiară atât de respectată şi stabilă pe piaţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. noi sa vedem din cite lovituri cu manta BT inchiriaza 10,000mp de la Globalworth

    1. Papalekas are de luat milioane de euro de la Bilteanu. E indicat sa fie luate esalonat, in citiva ani, pentru a nu atraga atentia. 

    2. Bilteanu de unde sa le aduca daca nu din SIF Oltenia? de ce de acolo? A fost idea lui Dragoi, care a preferat Oltenia...Munteniei si Banatului. Dragoi e maxim destept in cap, se stie. Perpendiculara asta pe manta e perversa maxim. buuun 

    3. SIF Oltenia vinde TUFE la SIF Muntenia, de nu intelege nimeni de ce si cum si de unde si pentru ce. ieftin si fara sens cum ar veni, dar pe bani 

    4. SIF Muntenia, in 12-24 luni va renunta la ceva hotel/hoteluri din Felix in favoarea lui Ciorcila (sau a ceva bidonas cipriot, pe o schema de transfer similara transferului Hotelului Sport de la SIF Moldova la Winners Park Invest din Cluj-Napoca. un exit de succes pentru SIF) 

    5. si desigur BT inchiriaza 10,000mp de la Globalworth ieri, ca sa inchida frumos suveica si sa mearga lumea in concediu, ca-i vara. 

    in concluzie, avem aici "dealmakers" , mai exact gainari, bisnitari, hoti, parveniti.....intr-un cuvint, lepre de mare succes:))))))) 

    PS: pentru cei pierduti in stuf, am plecat de la inchirierea a 10,000mp de catre BT in Bucurestiul unde are o cladire de 5,000mp in Baneasa. capisci?  

    1. corectura la text. SIF TRANSILVANIA cumpara TUFE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb