Banca Transilvania plăteşte dobânzi la depozite mai mici cu până la 1,25 puncte procentuale

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 27 iulie 2009

Banca Transilvania a redus dobânzile plătite la economiile atrase cu până la 1,25 puncte procentuale, noile dobânzi practicate de bancă fiind între 8% şi 12% pe an pentru depozitele în lei şi de cel mult 5,5% pe an la economiile în valută, a anunţat vineri banca.

Astfel, în cazul depozitelor la termen în monedă naţională, Banca Transilvania plăteşte dobânzi anuale între 11% şi 11,5%, în funcţie de perioada de constituire.

Dobânda practicată la depozitele pe produse specifice variază între 8% pe an, pentru contul de economii destinat companiilor cu sume de până la 5 milioane lei, şi 12% pe an, pentru Depozitul pe 210 zile.

La depozitele la termen în monedă europeană, dobânzile sunt cuprinse în intervalul 4 -4,25%, în funcţie de maturitate, în timp ce dobânda practicată la depozitele pe produse specifice variază între 3% şi 5,5%, cu excepţia Contului Marit pentru populaţie, la sume de până la 1.000 euro, pentru care Banca Transilvania plăteşte dobânzi de 0,10% pe an.

În acelaşi timp, banca a scăzut şi dobânzile la depozitele la termen în dolari, în prezent situându-se între 2,25% şi 3,25% pe an, în funcţie de perioada economisirii.

Banca Transilvania percepe un comision pentru deschiderea de cont de 3 lei pentru populaţie, 5 lei pentru organizaţiile non-profit şi de 10 lei pentru persoane juridice.

Pentru constituirea unui depozit în lei sau în valută, banca nu percepe niciun comision suplimentar, precum nici pentru depunerile de numerar.

În acelaşi timp, banca percepe un comision de 0,4%, dar nu mai puţin de 2,5 lei, pentru populaţie şi de 0,55% pentru companii pentru ridicările de numerar în lei, în timp ce ridicările de numerar în valută se comisionează cu 0,4%, dar nu mai puţin de 1 euro, pentru populaţie şi cu 0,5%, dar cel puţin 3 euro, pentru companii.

În cazul lichidării depozitului înainte de termen, banca acordă dobândă la vedere pe perioada menţinerii banilor, mai arată comunicatul

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb