Bank Leumi Romania are o noua sucursala in ARAD

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 aprilie 2008

În data de 2 aprilie 2008, Bank Leumi Romania deschide operational sucursala din Arad. Situata in Piata UTA, bl. U4, sc. A+B, aceasta este cea de-a 37-a unitate a retelei din Romania.

Aflat intr-o cladire amenajata la standarde moderne, noul sediu isi asteapta clientii intr-un cadru prietenos, cu un personal amabil si calificat. Noua sucursală va oferi servicii financiar-bancare atât pentru populaţie, cât şi pentru segmentele IMM, Corporate, Real Estate. Bank Leumi Romania include o gama larga de produse şi servicii destinate acoperirii nevoilor financiare ale clienţilor săi.

Bank Leumi le-Israel este actionarul majoritar al Bank Leumi Romania detinand 99,88% din capitalul social al bancii. Prezent in 22 de tari prin cele mai mult de 300 de sucursale si agentii, Grupul a preluat Eurom Bank in august 2006. Dupa doar un an si jumatate de la acest eveniment, rezultatele Bank Leumi Romania demonstreaza deja impactul integrarii acestei banci in familia grupului Leumi: depasirea pierderilor prezente la preluare si realizarea unui profit de 0.6 milioane USD pentru exercitiul financiar incheiat la 31 decembrie 2007.

Activele totale ale Bank Leumi Romania au atins 440,1 milioane USD la sfarsitul anului 2007, comparativ cu 222,8 milioane USD la sfarsitul anului trecut. Depozitele de la clienti au ajuns la 300,6 milioane USD la sfarsitul anului 2007, fata de 175,5 milioane USD la sfarsitul anului trecut. Volumul creditelor acordate de banca a crescut la sfarsitul anului 2007 pana la 245 milioane USD, fata de 105,2 milioane USD la sfarsitul anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb