Barbu: "Toate posturile agenţiilor din subordinea Ministerului Agriculturii vor fi scoase la concurs"

T.B.
Politică / 17 ianuarie

Barbu: "Toate posturile agenţiilor din subordinea Ministerului Agriculturii vor fi scoase la concurs"

Toate posturile agenţiilor din subordinea Ministerului Agriculturii vor fi scoase la concurs în următoarele săptămâni, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Florin Barbu, precizând că aceste agenţii "nu vor mai fi politizate", relatează agerpres.

Conform sursei menţionate, "Aceste agenţii (...) nu vor mai fi, cât voi fi eu ministru al agriculturii, politizate. Ca să fie foarte clar. Voi scoate posturile la concurs la toate agenţiile şi vor câştiga acei directori care sunt competenţi, care pot să câştige un concurs şi sunt capabili să conducă o instituţie cu fonduri foarte importante, că vorbim de AFIR (Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale n.r), că vorbim de APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură n.r), că vorbim de ANIF (Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare n.r), cu fonduri foarte importante atât de la Uniunea Europeană, cât şi de la bugetul de stat", a subliniat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu.

Acesta a precizat că îşi doreşte ca aceste fonduri să se ducă "corect şi legal către fermierii români şi să se investească corect în România", transmite sursa citată.

Potrivit agerpres, "În următoarele săptămâni voi declanşa procedura de scoatere la concurs a posturilor în toate agenţiile din cadrul Ministerului Agriculturii. În calitatea mea de ministru, vreau să vă spun că din acest moment nu mai vorbim de instituţii subordonate ale Ministerului Agriculturii politizate, iar cei care se înscriu la concurs trebuie să aibă pregătirea necesară şi să câştige acest concurs", a subliniat şeful MADR.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. schimbati oamenii. Asa aveti o sansa. S-a ajuns la faptul ca, de 30 ani , femei care nu stiu n nimic de economie , de viata de zi cu zi , dar au pile obtinute in paturile potentatilor , conduc tara .,

    Vezi turcanii , orbanii, catii, ciucii , ciolacii, zgonii, etc 

    La nivel local , e jale ... nepoti, gineri , amante, fiice, fii, fara nici o calificare sau cu scoli facute la " fara pretentii", conduc banii locali.  

    Veti suporta consecintele si repede.  

    Ca o faceti voi... nu e important.

    Dar noi , ce culpa avem? 

    1. Nu este suficient ca posturile sa fie scoase la concurs, daca apoi concursul este trucat sau superficial sau cu cerinte stupide.

      Toata sel ectia prin concurs pentru ocuparea posturilor la stat trebuie externalizata catre companii specializate. Altfel, daca tot statul se ocupa de angajari si concursuri, nu se va schimba nimic, incompetentii si pilosii vor aduce alti incomoetenti si pilosii.  

      Corect!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb