BARNA: România trebuie să înceteze să fie circuitul de rable al Europei

D.Ţ.
Politică / 24 iunie 2021

România trebuie să înceteze să fie circuitul de rable al Europei

În cadrul unei conferinţe de presă de la Iaşi, viceprimarul Dan Barna a afirmat că Guvernul are ca obiectiv descurajarea achiziţionării de automobile vechi, conform Agerpres.

Acesta a precizat că "Printre angajamentele luate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pe zona aceasta vorbim de strategia pe naval, vorbim de strategie pe siguranţă rutieră, vorbim de modalitatea de taxare pe transportul greu de mărfuri şi, de asemenea, vorbim de un obiectiv legat de descurajarea achiziţionării de automobile vechi. România trebuie să înceteze să mai fie, nu ştiu cum să spun, circuitul de rable al Europei astfel încât să avem un mediu mai curat, pentru că o parte din poluare vine tocmai din faptul că avem maşini foarte vechi în parcul auto îmbătrânit".

Dan Barna adăugat: "În cadrul acestui program vorbim de 7,6 miliarde de euro, cea mai mare sumă dintre programele de redresare aprobate la nivel european, cea mai mare sumă alocată infrastructurii şi aceasta este o reuşită, îndrăznesc să spun, în ceea ce înseamnă finanţare europeană prin redresare şi rezilienţă şi îl felicit pe Cătălin Drulă pentru consistenţa programului trimis la Bruxelles. În acest program sunt 3 miliarde euro pe domeniul rutier şi 3,8 miliarde pe zona feroviară, iar din această resursă, şi pe feroviar, dar în special pe infrastructura rutieră, o parte importantă vine în Moldova, cu cele două bucăţi de autostrăzi prezentate în program, A7 şi A8".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Romania este o tara saraca, asa a fost inainte de venirea voastra (din dorinta lui Johannis nu din vot) si va fi si mai saraca dupa guvernarea voastra furata. Transportul este o necesitate si nu toata lumea s-a aciuat in functii publice cum faceti voi USR-istii. Exista o lume a oamenilor care muncesc, care platesc taxe si nu fura nimic de la bugetul tarii sau din consultanta, sau din fonduri europene, o lume a carei existenta nu o intelegeti si in nenernicia voastra vreti sa o suprimati. Ati luat obligatii in numele unei romanii pe care o reprezentati prin furt, care nu va vrea dar care nu are ce face. Asta este dibacia voastra sa furati ca niste adevarati banditi. Imi e dor de "doar" hotii de la PSD.

    Nu toata lumea are pensii speciale si salarii nesimtite ca sa isi permita masini noi, panaramelor care sunteti.

    Daca tot o ardem cu democratia in gura toata ziua dati o lege ca nu ai voie sa circuli decat cu masina noua cumparata de la o firma de partid, da sa fie numai o firma agreata de partid, cu parandarat asigurat, civilizat.

    Ordinarilor! 

    Da, mai Barnica, pt unul ca tine care furi masiv din fondurile europene si pt care achizitia unei masini de lux e rest la paine, este usor sa faci astfel de afirmatii, dar pt majoritatea romanilor care au salarii si pensii de mizerie, este imposibil sa isi cumpere astfel de masini, iar voi prin astfel de hotarari legislative de tip nazist, le veti restrange drastic mobilitatea, ajungand iar la cai si carute!

    ...ai facut tu in capu ala al tau mic o socoteala, cam ce amprenta de CO2 ai daca-ti iei o masina noua si ce amprenta ai daca iti iei una SH SAU DACA O UTILIZEZI PE A TA MAI MULTA VREME? vad ca si verzii astia o ard tot pe vanzarea la infinit de prostii inutile. Jumate din CO2 emis s-ar scuti daca nu s-ar mai produce tampenii absolut inutile folosite de - ghici cine - exact aia care o ard verde. cand vad un musculos bine hranit pe trotineta electrica - atentie - sambata prin parc, mai ca l-as fugari putin pana la sala unde se duce sa faca ceva patratele.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb