Băsescu se adresează Parlamentului pe probleme de politică internă şi externă

N.I.
Ziarul BURSA #Politică / 9 septembrie 2008

Preşedintele Traian Băsescu doreşte să prezinte Parlamentului un mesaj pe probleme de politică internă şi externă, Birourile Permanente ale celor două Camere urmând a stabili săptămâna viitoare data la care va fi convocat plenul reunit pentru a audia mesajul şefului statului.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se vor reuni săptămâna viitoare în şedinţă pentru a stabili data unei şedinţe a plenului Camerelor reunite, în urma solicitării preşedintelui Traian Băsescu adresate preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului ca, pe 24 septembrie, la ora 10.00, să adreseze un mesaj pe problemele actuale de politică internă şi externă.

"La următorul Birou Permanent reunit bineînţeles că vom accepta această cerere şi vom stabili data la care Camerele sunt în măsură să se reunească pentru a asculta mesajul preşedintelui", a declarat, luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, secretarul acestui for, deputatul PSD Valeriu Zgonea.

Potrivit art.88 din Constituţie, preşedintele României adresează Parlamentului mesaje cu privire la principalele probleme politice ale naţiunii.

Ultima oară când preşedintele s-a adresat Parlamentului reunit a fost anul trecut, atunci când a consultat deputaţii şi senatorii în legătură cu organizarea unui referendum pentru votul uninominal.

De asemenea, unul dintre momentele importante în care şeful statului s-a adresat Parlamentului a fost în decembrie 2006, cu ocazia prezentării Raportului Tismăneanu privind condamnarea comunis­mului, şedinţă ce a fost boicotată de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Incerc sa privesc detasat, o lume tot mai mica pentru cetateanul de rind, dar mereu mai confuza si plina de complicitati, pe care omul simplu le catalogheaza ca fiind imorale.

    Pentru ca imorala este decizia PDl-ului de al sustine pe Vadim Tudor. Daca a facut acest gest numai pentru ca liderul PRM sa nu mai afiseze in timpul discursului Sefului Statului, benerul cu Basescu in pijamale vargate, atunci gestul este de inteles, dar tot imoral ramane. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb