BCR anunţă mutarea programului "Şcoala de Bani", exclusiv în online

A.M.
Bănci-Asigurări / 18 martie 2020

BCR anunţă mutarea programului "Şcoala de Bani", exclusiv în online

Banca Comercială Română îşi continuă misiunea de a educa financiar România şi îşi mută atelierele în zona de online, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, prin intermediul website-ului scoaladebani.ro/blog, BCR pune la dispoziţia părinţilor şi elevilor o alternativă digitală pentru continuarea educaţiei financiare în condiţiile suspendării acitivităţii din şcoli.

"Vom oferi sfaturi utile, materiale, pastile video şi webinarii tuturor adulţilor care doresc să înveţe cum să îşi gestioneze banii în contextul actual şi cum să ia cele mai bune decizii financiare.", arată comunicatul.

Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Şcoala de Bani, a declarat: "Contextul actual este o provocare atât pentru noi, ca societate, cât şi pentru echipa profesorilor de educaţie financiară din cadrul BCR. Ne dorim, însă, ca nimic să nu ne împiedice în a oferi educaţie financiară românilor şi a le oferi resursele de care aceştia au nevoie. Aşa că ne-am mobilizat şi ne folosim de tehnologie pentru a duce mai departe obiectivul Şcolii de Bani. Astfel, am creat o colecţie de materiale online ce vin în ajutorul părinţilor sau bunicilor care sunt acasă alături de cei mici. De asemenea, ne dorim să organizăm webinarii şi să le punem la dispoziţie materiale educaţionale tuturor celor care au nevoie de un sfat pentru a-şi gestiona banii mai bine. Credem că tehnologia ne e cel mai bun prieten în astfel de situaţii şi dorim să profităm la maximum pentru a-i provoca pe românii de toate vârstele să descopere activităţi educative şi amuzante".

Astfel, sursa citată informează că materialele realizate se găsesc pe www.scoaladebani.ro/blog şi sunt împărţite pe grupe de vârstă: 3-5 ani, 6-10 ani, 11-13 ani, 14-18 ani. Fiecare fişă conţine două-trei activităţi pe care copiii le pot realiza acasă cu părinţii. Sunt folosite diferite tipuri de metode, de la activităţi care implică realizarea de filmuleţe cu telefonul, confecţionarea de obiecte, jocuri de rol, colorat, până la inventat de poveşti, creare de jocuri nemaiîntâlnite şi altele.

"Pe pagina de Facebook a cărţii Şcoala Banilor Bine Crescuţi, scriitoarea Cristina Andone va începe de luni, 23 martie, sesiuni de teatru de păpuşi cu personajele din carte, în timpul cărora îi va învăţa pe copii să facă primii paşi în întelegere banilor, să folosească banii ca să fie mai buni, nu doar ca să aibă mai multe. Pentru adulţi, pregătim materiale educaţionale şi ne dorim să organizăm webinarii, aşa că toţi cei care sunt interesaţi să participe ne pot scrie la scoaladebani@bcr.ro şi noi îi vom contacta pentru programare.", menţionează comunicatul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mutarea programului Scoala de bani in online si a profitului in Austria. Online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb