BCR Banca pentru Locuinţe reduce dobânda pentru creditele intermediare fără ipotecă la 7% pe an

S.A.
Bănci-Asigurări / 3 decembrie 2015

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) reduce dobânda la creditele intermediare în lei fără ipotecă la 7% pe an, de la 11% pe an, pentru solicitările de împrumut iniţiate de clienţi după data de 2 decembrie 2015, transmite un comunicat de presă al băncii trimis redacţiei.

Potrivit băncii, dobânda este fixă pe toată perioada creditului.

"În condiţiile de piaţă actuale, venim în întâmpinarea clienţilor care doresc să investească în domeniul locativ cu o reducere de dobândă importantă - la creditele intermediare fără ipotecă imobiliară dobânda se reduce de la 11% p.a. la 7% p.a. dobândă fixă pe toată perioada creditului. Creditele cu dobândă redusă vor putea fi contractate atât de clienţii existenţi în portofoliul BCR Banca pentru Locuinţe, cât şi de clienţii noi, care doresc să îşi construiască o casă, să-şi cumpere o locuinţă sau un teren, să îşi renoveze sau să îşi modernizeze locuinţele", a declarat preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe, Carmen Schuster.

Comunicatul precizează că produsele BCR Banca pentru Locuinţe au avantajul că nu sunt afectate de riscurile valutare şi riscurile de creştere a dobânzii, fiind acordate doar în lei şi cu dobândă fixă pe toată perioada rambursării creditului. "Astfel, clienţii ştiu de la începutul până la finalul perioadei de creditare care este valoarea ratei lunare", arată sursa citată.

În plus, clienţii nu plătesc comision la acordarea creditului şi nici în cazul rambursării anticipate, BCR Banca pentru Locuinţe oferind numai produse cu zero comision de analiză a creditului, zero comision de rambursare anticipată, iar evaluarea imobilului adus în garanţie este gratuită. În plus, în cazul creditelor acordate în baza contractului de economisire-creditare, clienţii pot beneficia şi de asigurare de viaţă, gratuită.

Totodată, BCR BpL oferă credite anticipate/intermediare cu ipotecă cu dobândă de 4,44% pe an şi credite pentru investiţii imobiliare Fix pentru casă cu ipotecă cu dobândă de 5.65% pe an.

Produsele de economisire-creditare sunt produse care au un ciclu de viaţă lung. Clientul încheie un contract de economisire-creditare cu o valoare care reflectă intenţiile lui în domeniul locativ şi trebuie să depună lunar (sau anual) o anumită sumă de bani în contul contractului său de economisire-creditare, până ajunge la suma economisită de 50%. Acest tip de abordare a asigurării confortului locativ în viitor impune o planificare a resurselor financiare proprii şi o disciplină financiară individuală pe un timp îndelungat.

Statul încurajează efortul cetăţeanului prin acordarea primei în cuantum de 25% din economiile efectuate anual, nu mai mult de 250 euro/an (echivalent lei).

La finalizarea procesului de economisire şi în funcţie de îndeplinirea condiţiilor de repartizare, clientul dobândeşte dreptul de a accesa un credit cu valoarea de 50% din suma contractată. Atât pentru sumele economisite, cât şi în cazul creditelor, banca oferă dobânzi fixe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb