BCR lansează George SmartEU

F.D.
Bănci-Asigurări / 18 aprilie

 Oana Bâra, Coordonator Programe de Finanţare BCR

Oana Bâra, Coordonator Programe de Finanţare BCR

Banca Comercială Română anunţă o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcţionalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informaţii complete despre programele de finanţare din fonduri europene sau naţionale. În acest moment, George SmartEU are 32 de programe de finanţare incluse, care sunt încadrate în două mari categorii: instrumente financiare (scheme de garantare) şi granturi (naţionale sau europene). Disponibilitatea programelor de finanţare se actualizează în timp real în aplicaţie, pentru a oferi acces antreprenorilor la cele mai noi şi relevante informaţii despre accesarea fondurilor, pe baza criteriilor de eligibilitate, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"George SmartEU este un instrument util în stimularea antreprenoriatului local, în sensul dezvoltării unor proiecte transformaţionale pentru propriile companii şi pentru comunitate, de la modernizare tehnologică la crearea de competenţe pentru prezent şi viitor. Facilitează cu adevărat informaţiile pentru toţi cei interesaţi de programele de finanţare şi asigură antreprenorilor acces în timp real la date relevante prin care pot crea business şi impact la scară mare. În acelaşi timp, lansarea George SmartEU consolidează portofoliului BCR de servicii şi soluţii de consiliere personalizată pentru mediul de afaceri şi vine să susţină creşterea sănătăţii financiare a business-urilor din România, prin decizii informate, diversificarea surselor de finanţare şi dezvoltarea unei structuri optime a capitalului", a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

George SmartEU poate fi accesat de antreprenorii care au cont George pentru afacere, direct în aplicaţia George.

"George SmartEU reuneşte tehnologia, accesul la resurse, adecvarea între planurile de business şi finanţările disponibile cu oportunităţile noi de dezvoltare. Prin dezvoltarea acestei funcţionalităţi, am vrut să ne asigurăm că toţi clienţii noştri pot naviga cu uşurinţă prin complexitatea programelor de finanţare, identificând cele mai relevante oportunităţi pentru afacerile lor, astfel încât să poată să scaleze şi să creeze impact pozitiv în societate. În plus, ne-am dorit ca antreprenorii să beneficieze de o experienţă personalizată, care diminuează semnificativ timpul de căutare, de verificare a compatibilităţii şi a criteriilor de eligibilitate pentru fonduri", a declarat Oana Bâra, Coordonator Programe de Finanţare BCR.

Soluţia George SmartEU a fost creată alături de Oceanobe, o companie de dezvoltare software din Iaşi, iar procesul de dezvoltare şi implementare a durat trei luni. Oceanobe este o companie 100% românească, un hub creativ pentru produse software inovatoare, care acoperă domenii precum construcţiile durabile, managementul activelor, banking, procesarea plăţilor, sănătatea mentală, energie şi media digitală.

"Prin parteneriatul cu Oceanobe, BCR introduce George SmartEU în universul nostru digital şi demonstrează încă o dată angajamentul său faţă de inovare şi susţinerea antreprenoriatului local. România are un număr tot mai mare de start-up-uri inovatoare şi antreprenori talentaţi care îşi propun să revoluţioneze diverse sectoare, inclusiv sectorul financiar. Oceanobe şi BCR au în acest domeniu aceeaşi viziune, aceea de a facilita accesul la digitalizare, inclusiv domeniilor care pot parea mai tradiţionale la prima vedere, precum aplicarea la fonduri europene. Misiunea echipei Oceanobe este aceea de a oferi clienţilor noştri din mediul de afaceri un parteneriat pe termen lung, pe care să se poată baza pentru creşterea şi dezvoltarea afacerilor lor. Suntem onoraţi să contribuim la acest pas important pe care îl facem împreună, odată cu lansarea George SmartEU", a declarat Robert Tamaş, Fondator Oceanobe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb