BCR Leasing aderă la Programul - IMM Leasing de Echipamente şi Utilaje

A.P.
Companii / 13 noiembrie 2020

Vlad Vitcu

Vlad Vitcu

Aderarea BCR Leasing la programul IMM Leasing de Echipamente şi Utilaje susţine întreprinderile mici şi mijlocii, prin acordarea de finanţări în leasing financiar pentru achiziţia de echipamente mobile şi utilaje, vehicule utilitare, autobuze şi autocare, echipamente IT şi tehnologia informaţiei, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul acestui program se pot înscrie IMM-urile din domenii precum producţie, comerţ sau prestări de servicii.

Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing IFN a spus:"Considerăm că programul IMM Leasing de Echipamente si Utilaje creează oportunităţi pentru companiile antreprenoriale româneşti. Accesul la garanţiile de stat, precum şi la costurile subvenţionate, reprezintă o soluţie bună de eficientizare a afacerii şi permite direcţionarea resurselor proprii ale companiilor către alte proiecte. Pe de altă parte, susţinerea accesului IMM-urilor la tehnologii noi este o prioritate strategică pentru BCR Leasing. Şi prin aderarea noastră la acest program rămânem consecvenţi cu ceea ce ne-am propus: să susţinem clienţii noştri oferind soluţii de finanţare de tip leasing, care să-i ajute în ceea ce îşi propun".

Programul IMM LEASING DE ECHIPAMENTE ŞI UTILAJE este un program multianual de încurajare şi de stimulare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi a întreprinderilor afiliate care au un număr egal sau mai mare de 250 de angajaţi. Plafonul total al garanţiilor care pot fi acordate în acest program este de 1,5 miliarde lei, iar valoarea maximă cumulată a finanţărilor garantate de stat care pot fi acordate unui beneficiar în cadrul acestei facilităţi este de 5 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Este imbucurator ca profesionistii de top lucreaza la solutii viabile in climatul economic actual. Vant bun la pupa tanarului CEO de la BCR leasing Vlad Vitcu - sa speram ca aceste foarte avantajoase initiative de finantare se vor transforma in afaceri prospere.

    Profesionistii adevărați își spun cuvântul.....nu-s primele inițiative ale BCR LISING în materie de promovare a unor facilitati pentru capitalul autohton....felicitari Dl.VITCU, felicitări echipei ce o coordonați....

    1. Speranțe de mai bine cu o astfel de coordonare a unei echipe de elită/top. Mulțumim că existați! Mult succes mai departe, d-le director. dr.ec. VLAD VITCU și tuturor colaboratorilor!!!

      Speranțe de mai bine cu o astfel de coordonare a unei echipe de elită/top. Mulțumim că existați! Mult succes mai departe, d-le director. dr.ec. VLAD VITCU și tuturor colaboratorilor!!!

      Speranțe de mai bine cu o astfel de coordonare a unei echipe de elită/top. Mulțumim că existați! Mult succes mai departe, d-le director. dr.ec. VLAD VITCU și tuturor colaboratorilor!!!

    Gata ma cred ca a inteles nu-l mai pupa atat in dos

    1. Cred ca cel mai bine ar fi sa folositi un limbaj civilizat si, daca nu aveti ceva pertinent de adaugat, insultele din spatele ecranului nu ajuta la nimic.

      Traiasca Vlad !

      Sa ne picure si noua niste bani tipariti ca de atita cit l-am adulat merit ceva, nu-i asa ca nu-i asa ? 

    Felicitări d-le dir. Vlad Vitcu, oameni tineri cu initiativa, succes!

    Inițiative demne de toată lauda - felicitări tânărului CEO de la BCR leasing Vlad Vitcu și echipei pe care o conduce! Sa auzim numai de succese!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb